Lucifer - 28. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 28. epizoda!

By  | 

Lucifer uzima Azraelovu oštricu, za koju se ispostavilo da je plameni mač koji je nekada čuvao Eden i koji može prorezati vrata raja, omogućavajući Šarlot da se vrati kući. Kao Svjetlonosac, Lucifer je jedini koji može ponovo zapaliti oštricu, ali to ne uspijeva jer je mogu pokrenuti samo ekstremne emocije. Kloi i Den istražuju ubistvo prijemnog službenika u prestižnoj osnovnoj školi; uprkos tome što su otkrili pronevjeru od strane pomoćnika dekana, ne mogu pronaći nikakve tragove. Kloi i Mejz predstavljaju se kao bračni par prisustvuju zabavi u čast pokojnika, gdje Mejz hvata i pokorava pravog ubicu, učiteljicu čiju je aferu otkrila žrtva. Linda sugerišs Luciferu da je njegova nesposobnost da koristi oštricu možda zato što potiskuje sav bol i slomljeno srce u svom životu i, kanalizirajući bol umjesto ljutnje, može nakratko zapaliti Mač. Tada se otkriva da Šarlot očajnički želi da se vrati u raj jer njen ljudski oblik slabi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site