Lucifer - 29. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 29. epizoda!

By  | 

Lucifer i Kloi istražuju ubistvo bolničara u mentalnoj ustanovi. Osumnjičeni je pacijent koji sebe naziva “Bog Džonson” koji se pokazao imun na Luciferove moći i zna da ga zove Samael. Ela identifikuje čovjeka kao Irla Džonsona, biznismena koji je bio povjeren nakon što je odao svo svoje bogatstvo. Lucifer glumi ludilo da bi mu se približio. Nakon što je vidio kako Džonson liječi ženu koja bi bila druga žrtva ubice, Lucifer vjeruje da je on Bog. Saznavši da Džonson ne zna da je Šarlot pobjegla iz pakla, Lucifer i Linda ga izbace i dogovore iznenadni sastanak između njih dvoje. Amenadiel otkriva Mejz da se Lucifer vraća u raj, ostavljajući je iza sebe. Džonson i Šarlot počinju da se mire, ali Kloi odvodi njega i Lucifera natrag u bolnicu. Lucifera i Džonsona tada kidnapuje pravi ubica, jedna od medicinskih sestara, i sklapaju mir jedno s drugim. Nakon što je spašen, Lucifer otkriva da je Džonsonova kopča za pojas bila dio Azraelove oštrice i da je Džonson bio ispunjen znanjem i moći Boga dok ju je nosio. Shvativši da se njegov pravi Otac nikada neće pomiriti s njim, njegova mržnja postaje još jača.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site