Lucifer - 31. epizoda - kraj 2. sezone!

Americke Serije

Lucifer – 31. epizoda – kraj 2. sezone!

By  | 

Linda pokušava prikriti Šarlotinu ranu, ali Lucifer prepoznaje da će joj tijelo uskoro puknuti. On šalje Mejz da pronađe Amenadiela dok on prikriva Četovo ubistvo. Ela pronalazi čistačice koje je Šarlot unajmila, a Kloi se suočava sa Luciferom jer je dozvolila da njegovi lični problemi ometaju posao. Amenadiel odbija da ponovo sastavi Oštricu, navodeći kao razlog obnovljenu lojalnost svom Ocu. Šarlot pobjegne, očigledno ubije jednog od čistača i prisili Lindu da otkrije Luciferov plan. Ona tada prijeti da će ubiti Kloi ukoliko joj se ne isporuči posljednji komad Oštrice, koji je u Denovom posjedu.

Dok Amenadiel zaustavlja vrijeme da Mejz pomogne Lindi, Četov brat, pravi ubica čistačice, pokušava upucati Lucifera i Šarlot. Lucifer zapaljuje Oštricu i otvara pukotinu koja vodi izvan svemira, gdje njegova majka može stvoriti svoj vlastiti svijet oslobođen od Božjeg uticaja, i baca Oštricu kroz nju. Kasnije, prava Šarlot je oživljena, ne sjećajući se vremena kada je njeno tijelo bilo naseljeno, na Denovu žalost. U bolnici Linda ohrabruje Lucifera da Kloi otkrije svoju pravu prirodu. Međutim, prije nego što je uspio, on biva otet i budi se u pustinji sa obnovljenim krilima

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site