Lucifer - 33. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 33. epizoda!

By  | 

Nakon što nije uspio povezati nedavno ubistvo sa Grešnikom, Kloi govori Luciferu da joj mora ili donijeti dokaz da on postoji ili dozvoliti da slučaj zatvore. Pirs im dodjeljuje novi slučaj: ubijenog komičara koji je optužio svog rivala, Bobija Lowea, da mu krade šale. Amenadiel traži od Linde da mu pomogne da uništi Luciferova odsječena krila. Dok prisustvuje jednoj od Bobbijevih predstava, Lucifer juriša na scenu i slučajno ga upuca iz pištolja skrivenog u ručnoj lutki. Ispostavilo se da je Bobbi ukrao šale i želio je da bude otpušten iz emisije. Pirs upozorava Lucifera da je Grešnik stvaran i ubio je nekoga njemu bliskog tokom njegove prethodne službe u Čikagu. Lucifer, Kloi i Den vode operaciju uboda, povezujući Bobijevog starog prijatelja koji otkriva da je mrtvac radio na novom setu sa Šejlom. Pronalaze je i hapse. Pirs sklapa sporazum s Luciferom da mu pomogne u pronalaženju Grešnika, sve dok ne upušta Kloi u to. Inspirisan nečim što je Šejla rekla, Lucifer odlučuje da se ne fokusira na svoja nova krila ili gubitak đavoljeg lica, već na svoju vještinu davanja usluga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site