Lucifer - 34. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 34. epizoda!

By  | 

Smorena svojim životom, Mejz odlučuje loviti izazovniju metu: serijskog ubicu po imenu Ben Rivers, koji je izbjegao svaki pokušaj hvatanja. Prateći ga do Kanade, na kraju pronalazi svjedoka i ucjenjuje ga da otkrije lokaciju Riversove djevojke. Lucifer i Kloi ispituju Riversovog bivšeg advokata i saznaju da je on pravi manipulator.  Kloi je zabrinuta da bi Mejz mogla biti u nevolji, a Lucifer joj šalje adresu nagrade. Rivers tada otkriva da je radio kao lovac na glave za poručnika Hereru, policajca koji je poslao Mejz da ga uhvati, i njih dvoje stvaraju malo vjerovatnu vezu. Den stiže na Kloin zahtjev, ali Rivers pobjegne kako bi izbjegao da bude vraćen u policijski pritvor. Uz Luciferovu pomoć, Kloi dokazuje da je Rivers nevin, dozvoljavajući im da Hereru, pravog ubicu, privedu pravdi. Uprkos svojim osjećajima prema njemu, Mejz odlučuje ostaviti Riversa i vratiti se kući. Rivers je upozorava da je Herera radio za nekog veoma moćnog i da je vjerovatno sada u opasnosti. Zatim je prikazana sjenovita figura koja stavlja datoteku Mejz u ladicu ispunjenu datotekama o svim protagonistima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site