Lucifer - 35. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 35. epizoda!

By  | 

Kada Amenadiel podijeli svoje mišljenje sa Luciferom, ovaj sugeriše da Amenadiel treba da “hoda u njegovoj koži” kako bi ga razumio. Markus dodjeljuje Kloi novi slučaj. Pokazalo se da je žrtva, savjetnica koja je radila sa problematičnom djecom, ubijena alatom koji pripada nestalom stanovniku. Lucifer traži uslugu, pronalazi stanara i vraća ga u stanicu. Ispostavilo se da je nevin, uprkos Luciferovom insistiranju da su maloljetnici nesposobni za reformu. Kako bi dokazao svoju tvrdnju, on s ostalom djecom uspostavlja lanac za distribuciju marihuane, nehotice pružajući Kloi trag koji otkriva oružje ubistva. Amenadiel biva uhapšen nakon što je napao makroa, ali ga Den spašava. Njih dvojica razgovaraju i Amenadiel shvata da Luciferov preterani način života samo prikriva koliko je usamljen. Dok Pirs i Kloi prate novog osumnjičenog za ubistvo, Pirs biva upucan od strane čovjeka dok štiti Kloi. Lucifer, ljut, pronalazi strijelca i zamalo ga ubija, ali Amenadiel interveniše. Na osnovu svojih iskustava, Amenadiel zaključuje da je njegov “test” čuvati Luciferova leđa. Lucifer ga prekori, bijesan zbog misli da su njegova osjećanja prema Kloi odgovorna za ono što je postao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site