Lucifer - 36. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 36. epizoda!

By  | 

Sajmon Fišer, hemičar u kompaniji za proizvodnju pudinga, pronađen je mrtav u jednoj od svojih bačvi, a ispostavilo se da vlasnicu kompanije zastupa Šarlot Ričards, prema kojoj Lucifer još uvijek ima oprečne osjećaje.

On i Kloi saznaju da je ubijeni želio prodati svoju tajnu formulu suparničkoj kompaniji. Susret s Denom inspiriše Šarlot da posjeti Lucifera kako bi joj popunila uspomene koje nedostaju; međutim, ona pogrešno vjeruje da su bili romantično povezani.

Nakon što Lucifer razjasni stvari, otkriva da je bila zarobljena u paklu dok je njegova majka naselila njeno tijelo. On je ohrabruje da prizna svoje grijehe, koji uključuju uskraćivanje ključnih dokaza od Kloi.  Ela utvrđuje da sastojci pudinga mogu uzrokovati zatajenje bubrega i da je Sajmon počinio samoubistvo kako bi razotkrio greške kompanije.

Preplavljena krivicom, Šarlot doživljava slom i drži vlasnika i rivalskog vlasnika kao taoce kako bi ih natjerala da otkriju ko je ubio Sajmona. Lucifer je odgovara, a Kloi koristi snimak koji je napravio da ih optuži za ugrožavanje javnog zdravlja. Lucifer se nalazi sa Šarlot i priznaje da ona nije kriva za postupke njegove majke; njih dvoje se slažu da započnu profesionalnu vezu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site