Lucifer - 37. i 38. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 37. i 38. epizoda!

By  | 

37: Na proslavi Kloinog rođendana, Lucifer dobija vest da je Kendi, njegova lažna žena, nestala.

Ne govoreći Kloi, on i Ella putuju u Las Vegas, gdje pronalaze ženu obučenu kao Kendi ubijenu u svom stanu.

Lucifer sumnja da je odgovoran lihvar koji je jednom pokušao da zaplijeni klub Kendinog oca, ali se i on ispostavlja mrtav.

Dok istražuje lihvarovu ženu, šeficu u obližnjem kazinu, Ela je uhvaćena kako vara i ona i Lucifer bivaju izbačeni.

Kendi, koja se predstavljala kao konobarica dok je slijedila isti trag, priznaje da je mrtva žena bila njena prijateljica. Lucifer i Ela su postavili zamku u klubu i otkrili da je Džed, barmen, bio ubica.

Ulazeći u njegov stan, Lucifer otkriva da su Kloi, Den i Linda priredili zabavu i bezuspješno pokušali provaliti u njegov sef.

Nakon što je priznao Kloi da je pogriješio što joj nije rekao zašto odlazi, otvara sef i daruje joj poklon: ogrlicu napravljenu od metka kojim ga je upucala kada su počeli da rade zajedno.

38: Nakon što se probudio iz kome, Lindin otuđeni suprug Ris Geti, istraživački novinar, otkriva njenu aferu s Luciferom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bijesan, odlučuje da napiše ekspoze kako bi uništio svoju reputaciju. Lucifer i Kloi istražuju serijskog ubicu, a Linda daje Risu papire za razvod.

Lucifer mu se suprotstavlja i uvjerava ga da odustane od istrage; baš kad Ris prihvata da je Lucifer u pravu, svjedoči kako koristi svoje đavolje lice.

Gotovo poremećen Ris odlučuje ubiti Lucifera, pucajući u njega usred terapije. Linda objašnjava da zna Luciferovu pravu prirodu, ali Ris izjuri.

Zatim je pronašao ubicu i natjerao ga da otruje Lucifera, ali je umjesto toga ubijena nevina žena. Ris krivi Lucifera za svoje postupke.

Pokušava da se pomiri sa Lindom, ali je uopšte ne zanima. Odlazi u svoju kancelariju da se preda, gdje dobija zasluženi otrov od ubice, koji je uhapšen. Ris se tada budi na početku epizode, otkrivajući da je  bio u paklu.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site