Lucifer - 39. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 39. epizoda!

By  | 

Lucifer postaje zabrinut kada ga Amenadiel nazove “dosadnim” i pokušava da dokaže da nije u pravu.

Žena po imenu Kim Džons je ubijena, a Kloi prati posljednji poziv koji je uputila Top Meet-u, popularnoj aplikaciji za sastanke.  Dolazi na zabavu kompanije i usvaja Luciferove manire kako bi se uklopila.

Ona i Den pronalaze čovjeka koji otkriva da je Kim trebala dobiti veliku sumu novca. Ispostavilo se da je Kim osnovala Top Meet i željela ga učiniti dostupnijim, a da ju je Mek kojeg je odabrala za izvršnog direktora, ubio kako bi sačuvao ekskluzivnost aplikacije.

Dok planira sahranu svog bivšeg muža, Linda ima egzistencijalnu krizu i otkriva da je Risova smrt natjerala da se boji smrti. Amenadiel uspjeva da je smiri objašnjavajući da je on jednom imao sličnu krizu i tako popravlja njihovo prijateljstvo.

U želji da izbjegne prokletstvo, Šarlot laže Elu da želi studirati forenziku, dajući joj izgovor da uči od nje. Kada Ella ističe da biti “dobar” ne znači samo riječi, već i djela, Šarlot odlučuje napustiti svoju praksu i pridružiti se uredu okružnog tužioca. Lucifer nakratko razmišlja da li mu je dosadno, prije nego što odluči da nije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site