Lucifer - 41. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 41. epizoda!

By  | 

Grešnik tvrdi da će se žena uskoro utopiti na mjestu koje samo on zna. Kloi prati mogući trag, koji ih vodi do ženinog automobila i podmetnute bombe. Shvativši jedinu opciju, Kloi natjera Elu da joj pomogne da prokrijumčari Grešnika. Triksi ohrabruje Šarlot da bude bolja majka. Pirs i Kloi uspijevaju spasiti ženu, ali Lucifer i Grešnik nestaju. Žena je očito bila dužna Grešniku i izmislila je vlastitu otmicu. Grešnik se budi na Luciferovom privatnom imanju, gdje Mejz nastavlja da ga muči sve dok ne bude blizu smrti. Unatoč nebeskom pravilu koje nalaže da anđeli ne smiju oduzimati ljudske živote, Lucifer zaključuje da je njegovo ubijanje jedino rješenje. Mejz ga napušta s gađenjem. Lucifer shvata da je prava želja Grešnika da umre od njegove ruke. Pirs stiže sa Kloi i ubije Grešnika. Triksi  nagovara Šarlot da ide na spoj s Denom. Nakon što je zaključio da je Grešnik radio za nekog moćnijeg, Lucifer poziva Pirsa u Lux. Otkriva se da je Pirs u stvari besmrtni Kain, prvi ubica na svijetu koji je bio proklet da zauvijek luta zemljom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site