Lucifer - 42. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 42. epizoda!

By  | 

2011. Lucifer odlazi iz pakla u Los Angeles. Njegov brat Amenadiel traži da se vrati u pakao, ali Lucifer ga nagovara da odloži njihov odlazak. Amenadiel je upucan i njegova ogrlica je ukradena. Znajući za opasnost od izlaganja ljudi božanstvu, on uvjerava Lucifera da mu pomogne da ga pronađe zauzvrat za uslugu. U međuvremenu, pretukli su policajku Kloi Deker i njenog muža, detektiva Den Espinoza, istražujući ubistvo MMA borca Ejdena Skota. Lucifer otima promotera koji je pokušao srediti Ejdenovu posljednju borbu, pozivajući svog demonskog mučitelja Mejzekin da ga ispita. Kloi posjećuje advokaticu promotera, Šarlot Ričards, i vrši pritisak na nju da napravi operaciju uboda sa svojim klijentom. Lucifer se bori sa Amenadielom kako bi pokazao da su isti. Amenadiel dominira borbom, ali dozvoljava Luciferu da pobijedi pokornošću kako bi dokazao da, za razliku od Lucifera, može kontrolisati svoj ponos. Ubod pogađa Ejdenovog mentora Gila, ali Lucifer i Amenadiel ga ugrabe i prisile da prizna ubistvo i krađu prije nego što ga ostave da bude uhapšen. Lucifer koristi njegovu naklonost da natjera Amenadiela da ga ostavi na Zemlji. Također je dao Mejz da mu odsječe krila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site