Lucifer - 47. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 47. epizoda!

By  | 

Kako bi razbio Pirsovu kletvu, Lucifer predlaže uskrsnuće Abela iz pakla. Međutim, plan ide po zlu kada Abel oživi u tijelu Bri Garland, asistentice producenta B filma Alexe Lee, čija je kancelarija nedavno eksplodirala bombom. Na osnovu informacija koje su dali Mejz, Lucifer i Pirs prate Abela na zabavu uz bazen. Amenadiel dolazi i pokušava nagovoriti Abela da izvrši samoubistvo tvrdeći da je još uvijek u paklu. Kloina istraga otkriva veze između Alexinog filmskog studija i bolivijskog narko kartela i ona shvata da je Bri  koja je bila svjesna zločina svog poslodavca, pokušavala razotkriti. Abel nailazi na Pirsa i puca u njega, ali on ostaje nepovrijeđen. Kloi vodi Bri i Lucifera u Alexin ured po dokaze, gdje za dlaku uspijevaju deaktivirati još jednu bombu. Koristeći pronađeni otisak prsta, Kloi je uhapsila Alexu zbog pranja novca. Šarlot napreduje u terapiji s Lindom, dok Amenadiel, nakon borbe s Mejz, naziva je djetinjastom jer mu je uništila priliku za romansu. Abel, pošto se donekle pomirio sa svojim bratom, traži malo prostora da shvati sebe. Lucifer, zabrinut za Kloinu sigurnost, obavještava Pirsa da prekida njihovo partnerstvo, a Abela ubijaju kola hitne pomoći.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site