Lucifer - 50. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 50. epizoda!

By  | 

Mejz traži od Lucifera da je pošalje nazad u pakao, ali on odbija, vjerujući da će to dovesti do posljedica za Kloi. Linda upozorava Šarlot da više ne vidi Amenadiela. Sigurnosni snimak novog ubistva čini se da implicira da je Mejz ubica i Kloi saznaje da je žrtva bila jedna od njenih nagrada. Mejz se potom predaje, priznajući krivicu, pa čak i predaje oružje ubistva. Međutim, kada je Kloi pritisne, postaje jasno da Mejz samo želi da padne. Šarlot prisiljava Lucifera da joj kaže za svoju majku. Mejz pobjegne iz pritvora i Kloi shvata da joj neko namješta. Pirs postaje sve ljubomorniji na “poseban odnos” između Lucifera i Kloi. Razgovor s bivšim nagrađivačem vodi ih do bogatog vlasnika vinarije, koji krivi Mejz za ubistvo njenog sina. Kloi nagovara Mejz da poštedi život vlasnika; umjesto toga, ona je ubode u stopalo. Lucifer, podstaknut od Amenadiela, otkriva svoje pravo lice Šarlot. Kada je Lucifer pokuša nagovoriti da ostane, Mejz, ljuta što odbija uzeti u obzir njena osjećanja, priprema se da napusti grad. Međutim, Pirs je zaustavlja i obećava da će joj pomoći ako mu ona pomogne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site