Lucifer - 51. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 51. epizoda!

By  | 

Novinska priča pojavljuje se o anđelu čuvaru koji spašava žrtvu u San Bernardinu, što navodi Lucifera da se zapita je li on odgovoran. Pirsov odnos sa Kloi je zategnut zbog njenog odbijanja da mu dozvoli da upozna Triksi.

Linda sugeriše da Lucifer možda nije svjestan svojih postupaka jer podsvjesno pokušava skrenuti pažnju; i on i Amenadiel sumnjaju da je Bog odgovoran. Kloi pronalazi snimak tuče u kojoj je uključena žrtva, što ih dovodi do glumca koji je unajmljen da ga spriječi da prekine svoju ovisnost o heroinu.

Luciferovo odbijanje spavanja ometa njegov rad. Lucifer prisiljava ubicu da prizna, ali shvata da je njegova situacija slična i vjeruje da Pirs stoji iza plana “anđela čuvara” da ga drži podalje od Kloi. Mejz otkriva da je ona “anđeo čuvar”. Pirs želi da Kloi kaže “Volim te” u nadi da će ukloniti žig.

Kloi se sprema da mu kaže da ga voli, ali on je zaustavlja i prekida, slamajući joj srce. Bijesan, Lucifer napada Pirsa. Pirs priznaje da se predomislio. On se ne bori, dozvoljavajući Luciferu da ga povrijedi, ali Lucifer shvata da je znak nestao, čineći Pirsa smrtnim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site