Lucifer - 52. i 53. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 52. i 53. epizoda!

By  | 

52: Pirs razmišlja o samoubistvu, ali shvata da zaista voli Kloi. Vidjevši šansu za normalan život u kojem može ostariti sa njom i umrijeti, pokušava je ponovo pridobiti. Stiže novi slučaj ubistva: Rejna Markova, balerina koja je zadavljena dok je vježbala. Lucifer odlučuje da je jedini način da vrati Kloi da zasjeni Pirsa u svakom pogledu.

Pirs odbacuje svoj plan da smjesti Luciferu za njegovo ubistvo, što ljuti Mejz.   Amenadiel regrutuje Šarlot da mu pomogne da razotkrije Pirsa kao Grešnika. Lucifer i Kloi ktkrivaju aferu između Rejne i predsjednika baletske družine, dok je Šarlot uhvaćena kako pokušava slijediti Pirsa i pokušava ga zavesti, ali ne uspijeva.

Ella i Den zaključuju da je Rejnin partner Miguel ubica. Pirs i Lucifer pozivaju Kloi na večeru, ali Pirs odlučuje reći Kloi kako se osjeća i zaprosi je, baš kada Lucifer dolazi da joj kaže što osjeća prema njoj.

53: Ella planira Kloino djevojačko veče. Lucifer i Den istražuju ubistvo dresera pasa, a Lucifer preuzima vođstvo da bolje “razumije” Kloi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ponovo se pojavljuje Pirsov znak, što Mejz tumači kao znak da Kloi nije sigurna u svoju ljubav. Amenadiel regrutuje Šarlot da raskine vjeridbu. Den ulazi u kockarnicu u potrazi za osumnjičenim, prije nego što Lucifer izvede iznenadnu policijsku raciju.

Mejz namjerno priređuje dosadnu zabavu, a Linda, Ela i Šarlot umjesto toga unajmljuju autobus za zabavu. Amenadiel pokušava da ubedi Pirsa da ne izgubi besmrtnost. Ella shvaća da Mejz i Šarlot pokušavaju izmanipulisati Kloi i zaustavlja zabavu.

Pijana Kloi odlazi u autobus, dok Den i Lucifer zaključe da je žrtvin partner ubica i uhapse ga. Mejz saznaje da je Pirsov znak lažan i pokušava ga ubiti. Den izražava svoja osjećanja prema Šarlot i oni počinju pravu vezu. Kloi prekida svoje zaruke i nastavlja raditi sa Luciferom, razbjesnivši Pirsa.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site