Lucifer - 54. i 55. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 54. i 55. epizoda!

By  | 

54: Šarlot i dalje ima noćne more o paklu. Lucifer se trudi reći Kloi kako se osjeća. Ubijena je supruga penzionisanog bejzbol igrača Forest Cleja. Šarlot  ga identifikuje kao ubicu, otkrivajući da je uništila dokaze o drugom ubistvu za njega godinama prije.

Amenadiel pokušava da vrati svoja krila. Ela diskredituje Clejev alibi i Kloi otkriva da su i on i njegova žena varali jedno drugo. Pirs i Mejz planiraju ubiti Amenadiela kako bi Pirs mogao vratiti svoj trag.

Šarlot odvlači pažnju dok Amenadiel krade informacije iz njene bivše advokatske firme, što ih dovodi do ubistva koje odgovara Šarlotinoj verziji događaja. Kloi razmišlja o svojim osjećajima prema Luciferu. Šarlot pomaže Kloi u hapšenju Kleja.

Kada se Mejz okrene prema Pirsu, on je uspava i puca na Amenadiela, da bi ubio Šarlot kada ga ona zaštiti. Lucifer priznaje svoja osjećanja i da je đavo Kloi, koja kaže da nije, barem ne njoj, i oni se ljube.

Ožalošćeni Amenadiel vraća svoja krila, koristeći ih da dovede Šarlotinu dušu u raj dok Lucifer i Kloi primaju telefonski poziv, što dovodi do toga da Kloi, Lucifer i Den stignu na mesto zločina gdje pronalaze Šarlotino telo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


55: Pirs preuzima kontrolu nad istragom Šarlotine smrti. Den pronalazi Šarlotine bilješke o Pirsu i obavještava Kloi i Lucifera da je Pirs ubica.

Pirs organizuje da jedan od kriminalaca koje je Šarlot gonila bude optužen za njeno ubistvo. Den je natjerao Ellu da obavijesti Pirsa o njihovom napretku, što ga je navelo da pošalje ubojicu po Dena, ali ubica je zarobljen.

Vjerujući da je Linda u opasnosti, Mejz pobjegne Pirsovim ljudima da je pronađe. Mejz i Linda se pomire. Lucifer govori Elli da sumnja da je Amenadiel u pravu. Bog nije odgovoran za njegovu promjenu; on je. Zarobljeni ubica daje Kloi informacije koje nju i Lucifera odvode u zasjedu.

Kloi je pogođena, a Lucifer koristi svoja krila da je zaštiti. Odnosi je na sigurno prije nego što koristi svoja krila da pokori Pirsove ljude. Pirs se suočava s Luciferom jednim od Mejzinih bodeža, ali Lucifer umjesto toga ubija Pirsa. Pirs vjeruje da će otići u raj, jer ne osjeća žaljenje, ali Lucifer otkriva da će Pirsa u paklu vječno proganjati ubistvo Šarlot.

Ljutnja koju Lucifer osjeća izaziva vraćanje njegovog đavoljeg lica, omogućavajući Kloi da vidi njegovu pravu prirodu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site