Lucifer - 59. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 59. epizoda!

By  | 

Tokom Kloinog odmora, ona upoznaje oca Kinleja, koji  zna za Lucifera. U sadašnjosti, takmičarka rijaliti programa, Melinda Hagey, pronađena je mrtva. Nakon što je ispitala druge takmičare, Kloi ispituje Lucifera, samo da bi saznala da on nije kao njegovi prikazi i da je mrzio vladavinu paklom. Elin laboratorijski rad otkriva da je Melinda jela hranu od osoblja. Mauri producent, otkriva da je snimio Melindu sa drugom takmičarkom, Kajli, u kupanju u kupatilu. Ožalošćena Kajli priznaje Melindinu smrt. Kasnije, Kloi upoznaje Lucifera na večeri i on objašnjava svoju ranjivost u njenoj blizini. Nakon telefonskog poziva od Ele, Kloi zaključuje da je pravi ubica bio kamerman, koji je ubio Melindu jer je odustala od njihovog dogovora o podjeli novca. U međuvremenu, Amenadiel pokušava stupiti u interakciju s čovječanstvom, ali smatra da je to izazovno,dok se Kloi koja je saznala istinu, boji da bi Mejz mogla povrijediti Triksi. Nakon što se Linda onesvijesti, njeni laboratorijski testovi pokazuju da je trudna sa Amenadielom. Kloi se sastaje sa sveštenikom  i raskida njihov dogovor da vrate Lucifera u pakao. On odlazi do Lucifera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site