Lucifer - 60. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 60. epizoda!

By  | 

Sveštenik Kinli posjeti Lucifera, otkrivajući Kloine planove da ga pošalje nazad u pakao. Amenadiel zaprosi Lindu, ali ona želi samo ruku koju on nudi. U međuvremenu, ubijeni su raketni naučnik Susan Ochoa i mehaničar David Ramirez, obojica bivši članovi “Los X” bande. Odlučujući da ne čekaju nalog, Den i Mejz preuzimaju stvari u svoje ruke kako bi dobili informacije od vođe Los X-a, saznajući da je Oscar Rivas, Suzan i Davidov savjetnik za droge, ubica. Lucifer nagovještava Kloi da zna da ga je lagala, baš u trenutku kada ga Den zove s informacijama o Oskaru. Lucifer se suprotstavlja Oscaru, koji želi da ga Lucifer ubije za kaznu i “otkrije Luciferovo pravo ja”. Osjetivši da nešto nije u redu, Lucifer zadržava svoje “đavolje lice” pa se Oscar ubija. Pronašavši jednosmjerno ogledalo, Kloi i Lucifer zaključuju da je Kinli organizovao slučaj kako bi razotkrio Lucifera kao đavola. Kloi hapsi Kinlija zbog njegove uloge u ubistvima, ali priznaje da nije spremna da prihvati Lucifera onakvim kakav on zaista jeste; pa, povrijeđen Kloinom prevarom, Lucifer odlučuje da joj oduzme vrijeme. Kinli je izopćen iz Crkve. Epizoda se završava dok Eva ulazi u Lux i naručuje piće 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site