Lucifer - 64. i 65. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 64. i 65. epizoda!

By  | 

64: Poraženi Remiel upozorava Amenadiela da će požaliti što je odgajao sina na Zemlji. Mejz postaje zaštitnički nastrojena prema Lindi. Julian priznaje sve optužbe;

Den vjeruje da ga je Lucifer osakatio, ali Kloi zna da je ogorčen zbog Šarlotine smrti. Ubistvo Sema Zofrelija ukazuje na Grega Grabowskog, ali Kloi otkriva da Greg radi za Tiernana preko lažne kompanije.

Lucifer shvata da je Tiernan ubio Sama, misleći da je osakatio Juliana; Lucifer ga zamalo napada, ali ga Kloi smiri. Kasnije, Lucifer priznaje da je osakatio Juliana; budući da je đavo, on je iznad smrtnog zakona.

  Triksi posjećuje Lucifera iz zabrinutosti i sumnjičava je prema Evi, dok Den i Kloi primjete njen nestanak i trče u Luciferov penthaus. Greg napada, ali ga Lucifer pokorava i odlazi da se suprotstavi Tiernanu. Zastrašujući ga, Lucifer dovodi Tiernana u policijsku stanicu da prizna, prisjećajući se da je Kloi vidjela njegovu bolju stranu i želeći da povrati njeno povjerenje. 

Kloi posjeti Kinlija u zatvoru i saznaje proročanstvo: Lucifer i njegova “prva ljubav” oslobađaju zlo. Lucifer poziva Lindu u pomoć, jer su njegova anđeoska krila postala demonska.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


65: Istražujući smrt učiteljice Sandre Kloi govori Luciferu o proročanstvu; zaključuje da će prekid sa Evom to zaustaviti.

Studenti Leksi i Nejt otkrivaju da je Nejtov otac spavao sa Sandrom nakon razvoda, ali da su raskinuli prije nedelju dana. Kejleb  student kojem je potrebna “Luciferova usluga”, upoznaje Amenadiela, želi odustati od prodaje droge za dilera Tahira.

Kasnije, dva policajca uhapse Kejleba, jer je oružje ubistva bilo u njegovom ormariću, sve dok Dan ne stigne i naredi im da se povuku. Nejt otkriva da je Sandra saznala da su ukrali odgovore, pa je Leksi ubila. Lucifer puca u Evu, govoreći joj da su gotovi. Kejleb je mrtav, a izgubivši vjeru u čovečanstvo, Amenadiel odlučuje da odgaja sina na nebu. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site