Lucifer - 70. i 71. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 70. i 71. epizoda!

By  | 

70: Pravi Lucifer se vraća iz pakla i potvrđuje Kloi kako je ona dar, uznemirujući je. Istražuju ubistvo voditelja koji je napravio šou na osnovu njih. Mejz je uznemirena što je Lucifer nije odveo u pakao sa sobom, ali Lucifer ističe da ju je Amenadiel mogao povesti. Linda shvata da Mejz ima problema s napuštanjem nakon što je njena majka Lili napustila nju i ostale demone. Lucifer i Mihael imaju obračun. Mihael tvrdi da je stajao iza uticaja na Lucifera da ode iz pakla na odmor u Los Anđeles prvobitno i mnoge druge događaje u njegovom životu. Nakon izjednačene borbe, Lucifer koristi Mejzinu oštricu da izreže Mihaelovo lice, sprečavajući ga da ponovo glumi Lucifera. Kasnije Mihael govori Mejz o tajni koju Lucifer krije od nje i kako ona može otkriti o čemu se radi.

71: Triksi posjećuje Lucifera u njegovom domu i traži od njega da joj ispriča priču o svom prstenu, predstavljenom u crno-bijelom noir stilu. Godine 1946. u New Yorku Lucifer posjećuje Lili, Mejzinu majku. Lili je navela Lucifera da pronađe njen ukradeni prsten jer joj duguje što mu je dala svoju djecu za njegovu vojsku protiv neba. Lucifer dobija pomoć P.I. Jack Monroe da pronađe lopova. Kada dobije prsten nazad, ona odlučuje da se odrekne svoje besmrtnosti i stavlja ga u svoj prsten i daje Luciferu. Ona mu govori da ne kaže nikome od njene djece kako bi ostala jaka i nesalomiva. Nakon što Lucifer završi priču, Triksi je prepričava Mejz koja joj je platila da dobije priču. Mejz odlazi u Reno u Nevadi i pronalazi stariju Lili (koja žali što je postala smrtna), ali se ne pomire.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site