Lucifer - 72. i 73. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 72. i 73. epizoda!

By  | 

73: Lucifer i Kloi istražuju ubistvo DJ-a, prekidajući njihovu zajedničku noć. Glavni i prava meta ubistva je DJ Karnal (pravo ime Džed), bivši Kloin dečko što Lucifera čini ljubomornim.
Mejz se oblači i ponaša kao Ella kao interpretacija kako uspostaviti emocionalnu vezu s nekim.

Istovremeno, Linda i Amenadiel ne mogu da shvate kako da nateraju Čarlija da prestane da plače. Džed kaže Luciferu da ga je Kloi ostavila jer više nije misterija pa Lucifer odlučuje da bude misterija i počinje da ignoriše Kloine telefonske pozive.

Kloi planira operaciju u Luxu s Ellom, Mejz i Lindom kako bi pronašla ubicu, dok Den, Lucifer, Džed i Amenadiel pokušavaju smiriti Čarlijaa. Džed se šunja nazad do Luxa i izvlači ubicu.

Nakon što shvate da Luciferovo đavolje lice smiruje Čarlija, kažu Denu da više nije potreban, međutim, Majkl ga zove pretvarajući se da je Lucifer da se vrati u kuću, dozvoljavajući Denu da vidi Luciferovo đavolje lice. Kloi se vraća u Luciferovu kuć i spavaju zajedno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site