Lucifer - 78. i 79. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 78. i 79. epizoda!

By  | 

78: Lucifer odbija vjerovati mu nakon što je Bog slučajno raznio Dena prije nego što ga je ponovo sastavio.

Bog sebe čini čovjekom kako bi bolje razumio Luciferov život i počinje uživati u jednostavnim svakodnevnim stvarima ljudskog života. Kloi je uznemirena kada Triksi prođe kroz buntovničku fazu.  Bog prvi put doživljava strah kada je napadnut na slučaju sa Luciferom i Lucifer se razbjesni što je njegov otac povrijeđen, čak otkrivajući svoje đavolje lice.

Bog je užasnut đavolskim licem jer otkriva šta Lucifer misli o sebi. Mejz saznaje za Božju ranjivost i pokušava ga ubiti, ali ne može se natjerati da to učini kada ga čuje kako priča o vlastitim manama i greškama s Triksi. Bog kasnije vraća svoje moći i razgovara sa Mejz, zahvaljujući joj što ga nije ubila i govoreći joj da se čuda mogu dogoditi i da bi potencijalno mogla dobiti dušu.

Kasnije, Bog razgovara s Amenadielom i Luciferom, otkrivajući mu da njegovi problemi traju mnogo duže i da namjerava da se povuče.

79: Denu je Lucifer dao slučaj za transfer zatvorenika. Sutradan se budi s mrtvim tijelom pored sebe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Den traži Lucifera za pomoć i Lucifer se povezuje s nekim članovima bande. Den shvaća da je njegov prijatelj glavni um iza ovoga.

Kasnije, sukob između Dena i njegove improvizovane ekipe sa ruskom mafijom, Los X-ovim i Denovim starim prijateljem postaje nasilan. Mejz skače i spašava Dena od upucavanja.

Lucifer dolazi i govori Danu da je sve trebalo biti šala, ali je razočaran jer je želio natjerati Dena da se osjeća loše što ga je upucao, ali Den zapravo govori Luciferu da mu je pomogao da prebrodi svoju krivicu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site