Lucifer - od 61. do 63. epizode!

Americke Serije

Lucifer – od 61. do 63. epizode!

By  | 

61: Zlatar Pablo Silva je ubijen, a ogrlica koju je upravo napravio ukradena; dokazi vode do Bashira Al-Fasada. Lucifer nailazi na Evu u Luxu; iskoristila je Pabla kao vožnju do L.A. Eva je napadnuta zbog ogrlice, ali je Lucifer spašava. Kloi i Den, praćeni Luciferom i Evom, idu kod Bashira; . Snimak sa Pablovog telefona otkriva još jednu devojku u avionu, prevaranta “Odesa”.

Lucifer i Eva sklapaju dogovor: zbog Evine sigurnosti, on će pronaći ogrlicu za Basira. Obje strane pronalaze Odesu u barskoj tuči, ali je ona dala ogrlicu brokeru na aukciju. Lucifer pronalazi aukciju, ali Kloi loziva da pronađe brokera, za kojeg se otkriva da je Bashirova desna ruka.

Međutim, Kloi brzo shvati da je Pabla ubio njegov partner kako bi povećao vrijednost ogrlice. Eva priznaje da je došla na Zemlju zbog Lucifera, prihvatajući njegovo đavolje lice. Kloi dolazi da ih vidi kako se ljube i odlazi uplašena. Linda i Amenadiel imaju dječaka, ali brinu se ima li krila.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site