Lucifer - od 86. do 88. epizode!

Americke Serije

Lucifer – od 86. do 88. epizode!

By  | 

86: Lucifer odlučuje pomoći ljudima koje mrzi kako bi postao Bog. Lucifer i Kloi zajedno odlaze u pakao. Den i anđeo stižu i anđeo mu govori da je on duh i da ga nijedan čovjek ne može vidjeti i da ne može ništa dodirnuti. Kada se Lucifer vrati na Zemlju, Den ga upozorava da ode, ali anđeo prikuje Lucifera za zid i ona mu kaže da je ona njegova kćerka.

87: Odbijajući da prihvati da je anđeo njegova ćerka, Lucifer je otjera i ona odlazi u bijesu. Zatim kreće u misiju da pronađe sve žene iz njegove prošlosti s kojima je imao seks, a koje bi mogle biti njena majka, ali nijedna ne tvrdi da je dijete njihovo.  kloi pronalazi Lucifera i odlučuje mu se pridružiti u njegovoj misiji nakon što Lucifer kaže Kloi o anđelu.  Anđeo tada pronalazi Kloi i srećno je grli i  naziva svojom majkom

88: Anđeo otkriva njeno ime kao Rori, skraćeno od Aurora. Rori otkriva da je Luciferova i Kloina ćerka iz budućnosti. Rory govori Luciferu da nestaje u budućnosti 4. avgusta u jednoj ulici. Lucifer odbija da prihvati da je ostavio kćer, pa misli da je morao biti ubijen. Lucifer odlučuje pronaći tragove za ovu misteriju.   Lucifer misli da ga je sigurno ubila Azraelova oštrica. Čuva ga na sigurnom, ali je kasnije ukraden. Kloi otkriva da je ukrala oštricu jer želi da Lucifer bude siguran. Vrati mu je. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site