Pištolj koji Madhu čisti opali i okrzne Agni!

Indijske Serije

Madhubala – 01.07.2014. – Pištolj koji Madhu čisti opali i okrzne Agni!

By  | 

a3j0gVY

Madhubala – 01.07.2014. – Pištolj koji Madhu čisti opali i okrzne Agni!

Madhu nedostaje Radhi i gleda njenu sliku. Falguni dođe i priča sa njom. RK takođe dođe i Falguni ga pita da li nešto želi. RK kaže da želi da priča sa Madhu. Madhu kaže da ne želi da priča sa njim i ode. RK se naljuti i Falguni mu kaže da ono što se dešava sa Madhu je pogrešno, mislila je da je on drugačiji od ostalih. Nastavlja da mu je otvorila srce jer on poštuje žene, ali on je postao kao svi. Kaže da ju je mnogo povredilo ono što se desilo te noći, a sad svi oni okrivljuju nju za Baiinu smrt, tužna je (Falguni), ona (Madhu) nije uradila to. RK kaže da ona ne govori to, to su Madhuine reči, ona ju je prevarila, sad je favorizuje. Falguni kaže da da, jer oseća da priča istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Falguni: “Bhanu je otišao njenoj kući i rekao da je Bai loše, ali joj nije rekao da Baii treba krv koju joj samo ti možeš dati, tako da se oslobodiš zatvora.” RK: “Ona okrivljuje Bhanua da bi sakrila svoje greške.” Falguni: “Ako ona laže, zašto te je onda ona spasila? Ako misliš da je Bhanu u pravu, kad je Bhanu rekao da je Madhu pokušala da te ubije, zašto si je spasio njegovog metka? Ne reci da je mrziš, jer si rekao da je ne mrziš sad.” RK razmišlja. Lela kaže Radhi da ide kod Madhu, jer su jako bliske, trebala bi da ide, Madhu će biti srećna. Bitu kaže da ne, on zna koliko će oni poštovati Radhu tamo.

Agni mu kaže da ne može da ih krivi, a zatim pita Radhu da li dolazi ili ona da ide. Radha kaže da će ići. Lela kaže Bituu da je ne zaustavlja i da je pusti da ide. Radha kaže da želli jednom da vidi Madhu. Agni se nasmeši. Radha kaže da želi da vidi u kakvom je stanju Madhu. Bitu klimne glavom. Agni joj kaže da pođe. Radha pođe sa njom. Lela razmišlja kako je dobro što se oslobodla Radhe i Madhu, one ne bi trebale da se vrate nikad. RK dođe da priča sa Madhu ali ga ona ignoriše. On kaže da želi da priča sa njom. Ona kaže da šta je imala, rekla mu je već. Ona zatim ode. RK misli: “Zašto da pitam Madhu ako ne želim da slušam. Rekla mi je za Bhanua. Ima nešto što ne vidim, ili možda ne želim da vidim.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

173 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *