Madhubala - 01.08.2014. - RK i Madhu se mire!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 01.08.2014. – RK i Madhu se mire!

By  | 

capture-20140801-190053

Madhu daje hranu RK-u i kaze mu da jede. RK: Jedi ti prva. Madhu: Mi imamo jedan tanjir, ali danas necemo jesti zajedno, zato ti jedi prvi. RK pocinje da jede. RK: Gotov sam, sada ti jedi.Madhu se smesi. Jutro je. Madhu se probudila i trazi RK-a. Madhu: Izgleda da je otisao u garazu, i moli se Kanhi da uradi nesto danas da prestane njihova svadja.Dau ji dolazi u garazu da se vidi sa RK-om.Pita ga kako mu je zdravlje? RK: Ja sam dobro, sta bi mi bilo? Madhu dolazi i Dau ji pita: Sta se dogodilo? RK i Madhu se raspravljaju i RK joj kaze da ne uvlaci Dau ji-ja u sve to.

Dau ji ih posmatra. Madhu zove Dau ji-ja da udje. Dau ji: Ti ces sada biti otac, moras da razmislis pre nego sto povisis ton i vices na Madhu, ona je u drugom stanju i ova svadja i napetost nije za nju dobra. Madhu razmislja o doktorovim recima i place govoreci: Kako da objasnim RK-u, kako da ga zaustavim? RK joj prilazi i vidi da ona place. RK: Ja se nisam ponovo ozenio sa tobom da bi ti plakala, vidis kako je od male stvari nastala velika, to je nasa greska. Svi muzevi i zene se svadjaju, ali to ne znaci da odmah treba da zoves Dau ji-ja, vidis kako se rastuzio. Madhu: Ko ti je rekao da sam ga ja zvala?

RK: Ti si mu se zalila da ti ja pravim probleme. Madhu: Ko ti je to rekao? RK: Lela Mami. Madhu mu kaze da treba nauciti da bolje proceni ljude. Madhu: Ti nisi verovao da te ja tako mnogo volim.Ja ne mogu da te nateram da pognes glavu pred ljudima. On se smesi.Ona place, a on joj kaze: To sto si sada rekla ucinilo me je srecnim. Madhu: sada kazi sta si hteo da kazes.RK: Ti si se udala za ludog coveka, koji nista ne razume kada je ljut. Bice mi potrebno vreme da postanem dobar, a do tada moras da me trpis. Zao mi je sto sam vikao na tebe, uznemirio te i drzao te gladnu. Madhu je klimnula glavom i uhvatila ga za ruku.Madhu: Nemoj da budes ljut na mene i nikad me nemoj ostaviti. Ona razmislja o doktorovim recima i o rupi u njegovom srcu.Zagrlila ga je moleci ga da je ne ostavi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno