Madhubala - 01.08.2014. - RK i Madhu se mire!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 01.08.2014. – RK i Madhu se mire!

By  | 

Madhubala - 01.08.2014. - RK i Madhu se mire!

RK: Ja necu nigde ici.Dau ji prica sa Lelom i Bituom o svadji izmedju RK-a i Madhu.Lela: RK se odrekao cele svoje imovine, pa zasto se sada ljuti ako mu Madhu bilo sto kaze? Bitu joj kaze da zacepi usta i donese caj. Bitu: Sve ce da bude u redu izmedju njih. Lela: Nemoj da dajes laznu nadu, oni su oboje jedno protiv drugoga, ovo je tek pocetak, a tek ce da se zakuva. Madhu i RK dolaze zajedno i Lela je sokirana. Bitu se smesi i kaze: Mozes li sada da das neku pisanu izjavu? RK se izvinjava Dau ji-ju i kaze mu da ce ga on odvesti njihovoj kuci. Madhu se izvinjava Bituu i vodi Dau ji-ja kuci.

Madhu daje caj Dau ji-ju.RK mu kaze da mu Madhu ne daje nista ukusno da jede, samo barenu hranu i sok od povrca, hranu sa manje masnoce. Dau ji mu kaze da jede sve sto mu ona spremi.Bitu zove RK-a i on odlazi. Dau ji kaze Madhu da mu kaze istinu o RK-ovom zdravlju, jer mu daje dijetalnu hranu.Madhu: Ne, ta hrana je zbog mene, jer mi je doktor to prepisao. Dau ji: Ja sam cuo da doktori kazu trudnicama da moraju jesti jaku hranu. RK je moj naslednik, reci mi sta se sa njim desava? On je pao sa stepenica a ti mu branis da radi, plasim se. Madhu razmislja o doktorovim recima da niko ne sme da zna za bolest koju ima RK. Dau ji: O cemu se radi? Madhu nista ne govori.

Gledacete: Madhu vidi da RK spava i krije fasciklu sa papirima i intervjuom  za posao. Ona legne  da spava. RK je ustao i pita je gde je isla. Ona je napeta.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno