Madhubala - 02.07.2014. - RK se izvinjava Madhu!

Indijske Serije

Madhubala – 02.07.2014. – RK se izvinjava Madhu!

By  | 

capture-20140702-232855

Madhubala – 02.07.2014. – RK se izvinjava Madhu!

Madhu upuca Agni. Agnina ruka je povređena, ona vrišti. RK: “Čekaj, da vidim. Ne viči, samo te je okrznuo metak.” Agni prekoreva Madhu. Dau dođe i pita šta se desilo. Agni pokaže ranu i kaže da ju je Madhu upucala. On je šokiran. RK: “Dau stani to nije Madhuina greška već Bhanuova. Bio sam budan, Madhu je ne bi ubila, ona (Madhu) bi umrla da ja nisam okrenuo pištolj, tako da je Agni upucana. Bhanu voli da se igra sa rizicima, on je dao Madhu pištolj. Vidi šta se desilo. (Potom se obrati Bhanuu) Agni bi umrla zbog tebe.” Dau pita Bhanua. Bhanu ga slaže. RK kaže Bhanuu da ovih dana pravi mnogo grešaka, neka bude pažljiv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dau kaže Tari da uvede Agni unutra. One odu. Madhu dođe u svoju sobu. Radha vidi da je Madhu uznemirena: “Madhu.” Madhu kaže da je oni svake noći okrivljuju iz pogrešnih razloga, ali ona neće biti uplašena, neće se poviti ni pred kim. Radha razmišlja o RK-ovim rečima. Madhu kaže Radhi da ne brine. Radha: “Razmišljam da je Rađa tvoj najveći neprijatelj, ali vidim da te samo on podržava, brani na svakom koraku.” Madhu: “Ne pričaj o Rađi, svima je poznato šta je on uradio.” Radha: “Čini mi se da je on marioneta njegovoj porodici, radi ono što mu kažu. Rađa može da se promeni, ne mrzi ga već pokušaj da ga promeniš, možda se stvari poboljšaju.”

Jutro je. Agni plače. Bhanu dođe i pita je kako joj je ruka. Agni kaže da je to bila njena dobra sudbina što je spašena. On se smeje i kaže da ona ponekad pokaže dobre puteve/načine. Ona pita kakav put sad. On joj kaže da gleda šta će danas uraditi, učiniće ovu noć mračnom i opasnom. Oni se smeše. Madhu i RK se raspravljaju jer ju je on uhvatio za ruku da bi je doveo do Radhe. On joj kaže da ga sasluša. Madhu kaže da ne želi da priča. On kaže da zna da je pogrešio, ali može da se pokaje. Radha da znak Madhu da ga sasluša i ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

191 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *