RK preti da će prekinuti vezu s Madhu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 02.08.2014. – RK preti da će prekinuti vezu s Madhu!

By  | 
Drasti

Drasti

Prevod:

signature_4

Madhu kaže Dau ji-ju da je RK dobro, inače bi mu dala lekove. Dau je blagoslovi. Potom ode.

Lela je ljuta, misli kako su RK i Madhu opet zajedno. Dobija poziv od Agni, pa se javi i saopšti joj loše vesti. Agni kaže kako će morati opet da smisle nešto. Lela joj kaže da će sigurno smisliti nešto, samo neka gleda. Prekidaju razgovor. Lela pomisli u sebi kako će naći neki način.

Veče je. Madhu tera RK-a da večera. Razgovaraju kako je iz svađe izašlo i nešto dobro jer je RK spremio hranu. RK joj kaže da ju je spremio da ona ne bi legla gladna, za sebe ne bi ni spremio. Kaže joj i da ne viče na njega pred svima. Madhu ga moli da zaboravi ono što je bilo. Potom mu kaže da je dobila posao u call centru. Ićiće na posao dok on spava. RK prokomentariše kako to znači da će raditi celu noć. Ona odgovori kako joj je ionako dosadno samoj ceo dan, dok on boravi u radionici/garaži. Ovako oboje mogu spavati na krevetu, on može spavati noću, a ona preko dana. RK se nervira, kaže da ona želi da prihvati taj posao jer on ne zarađuje dovoljno. Pita je zašto želi da on shvati koliko je beskoristan. Na kraju joj kaže da neće ići na taj posao i kraj.
Nakon nekog vremena, Madhu je spremna da krene na posao, priđe RK-u koji spava na prostirci. Proverava je li zaspao.

Madhu nazove šef, pita je šta je to, kasni prvi dan na posao. Tera je da brzo dođe. Ljutito spušta slušalicu.

Madhu napokon dolazi na posao, izvinjava se šefu. On je ljut i pita je kako bi se osećala da joj on udari šamar i da se posle izvini. Ako ponovo zakasni, lično će je naterati da ode i to još s kapije.
Madhu je snuždena: “Da, g-dine. Jako mi je žao…”
Šef ode. Madhu se nervira, kaže kako je šef jako grub, neće raditi tu. A onda se seti doktorovih reči i kaže kako će ipak raditi, za njenog RK-a. Sabere se i krene. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-436807

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno