RK i Madhu imaju dokaz protiv Bhanua!

Indijske Serije

Madhubala – 03.07.2014. – RK i Madhu imaju dokaz protiv Bhanua!

By  | 

capture-20140703-175641

Madhubala – 03.07.2014. – RK i Madhu imaju dokaz protiv Bhanua!

Madhu ulazi u RK-ovu sobu i vidi kako neko pokušava da ubije RK-a. Madhu: “Pusti ga! Ti želiš da me uplašiš, ali ja se neću plašiti jer si ti čovek i imaš senku. Idi odavde!” Taj čovek kaže da će prvo ubiti RK-a a onda i nju. Dve osobe (taj čovek i još neko) drže Madhu i pokušavaju da je uguše. Madhu pokuša da vrišti. RK se probudi i tuče se sa njima spasivši Madhu. Madhu kašlje i vidi RK-a kako se bori. Jedno od to dvoje pobegne i RK uhvati drugog. RK trči za njima. Neko gurne Radhu i RK potrči ka njoj. On je pita da li je dobro. Radha odgovara da jeste. Madhu posmatra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dau, Tara i Agni izađu. Agni pita Madhu kako je mogla da uradi to, sad će duše biti ljute, ne znaju ko će umreti sad. RK kaže ne duše, ljudi su došli kao duše, oni su i danas pokušali da ga ubiju, ima dokaz. Bhanu dođe tu. RK nastavlja da ima dokaz i pokazaće ga Dauu sutra. Bhanu i Agni se pogledaju. Kasnije, u sobi, Agni pita Bhanua kakav dokaz RK ima. Bhanu odgovara da ne zna, možda ljude koje su zvali, oni su ostavili nešto za njega (RK-a), možda će to reći. Agni mu kaže da ih pozove. Bhanu kaže da ne može jer im je rekao da isključe telefone na nekoliko dana, moraju da idu i da se vide sa njima. Ona kaže da će reći da idu na puju i otići. Bhanu kaže da će povesti Daua sa njima.

Jutro je. Dau, Agni, Tara i Bhanu idu u hram. RK ih pita gde idu. Bhanu odgovara u hram, jer to ne bi trebalo da se ponovi. RK kaže da on garantuje to. Agni kaže da idu sad. Oni odu. RK pozove nekoga i kaže mu da se brzo popenje uz stepenice. Madhu dođe do RK-a. RK: “Hvala ti što si mi spasila život noćas. Ako ti se zahvalim, reći ćeš da si to uradila zbog humanosti. Siguran sam da je Bhanu zvao te ljude i ideja za puju je bila njegova. Podrži me zadnji put da dovedem istinu ispred Daua.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

444 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *