Bhanu je razotkriven, policija ga hapsi!

Indijske Serije

Madhubala – 04.07.2014. – Bhanu je razotkriven, policija ga hapsi!

By  | 

capture-20140704-183630

Madhubala – 04.07.2014. – Bhanu je razotkriven, policija ga hapsi!

RK pušta video da pokaže svima da je Bhanu video. Ali umesto videa koji su snimili, to je neka pesma. Bhanu se smeši. RK i Madhu su šokirani. Dau ga pita da li je to želeo da pokaže. Agni pita šta je to, novi način da ih prevari. RK je napet. Bhanu se seća kako je zamenio CD-ove i odneo pravi CD u svoju sobu da pogleda, ali je Tara došla i rekla mu da dođe jer ga Dau zove, pa je on ostavio CD u sobi i otišao. Dau pita RK-a kakva je ovo šala, neka im brzo pokaže šta želi. Neko pokuca na vrata.

Čovek koji je bio zadužen za kamere dođe i preda fleš Madhu. Ona mu se zahvali i nasmeši se. Madhu kaže da je osoba koja je zamenila CD budala, zato što ne zna da je to sačuvano na hard disku i prebačeno je na taj fleš, tako da sad ne može biti skriveno. Bhanu pita kakva je ovo drama, nema ništa da im pokaže i kaže im da idu. Dau ustane. RK kaže Dauu da sačeka minut. Madhu da RK-u fleš i on pusti video na kom Bhanu i Madhu razgovaraju i gde on priznaje sve svoje zločine. Dau je šokiran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bhanu pokušava da pobegne, ali mu RK podmetne nogu i on padne. Dau ljutito pogleda Bhanua. RK se obrati Dauu: “On je tvoj zet, on je Baiin ubica! Sad da vidim kako ćeš učini pravdu.” Agni: “Ti nisi moj zet, već zmija!” Ona ga prekoreva. Tara plače. Agni: “Ne možemo da te ubijemo, jer ako to učinimo, Tara će postati udovica. Idi i izvini se! Idi!” Ona mu da znak da se izvini. Bhanu se baci na Dauove noge i moli ga da mu oprosti. RK kađe da Bhanu menja boje. Dau donese pušku i uperi je u Bhanua. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

323 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *