Madhubala - 05.07.2014. - Madhu je trudna, želi da abortira!

Indijske Serije

Madhubala – 05.07.2014. – Madhu je trudna, želi da abortira!

By  | 

Madhubala - 05.07.2014. - Madhu je trudna, želi da abortira!

Madhubala – 05.07.2014. – Madhu je trudna, želi da abortira!

Madhu priča sa Falguni kako su Agni i Tara mučili nju (Falguni) jer je udovica ali kad je Tara osetila da će postati udovica, ona je shvatila njen (Falgunin) bol. Falguni joj kaže da ono što je ona uradila danas će doneti novo svetlo u toj kući. Madhu samo što se ne onesvesti i otrči da povrati. Falguni otrči do RK-a i obavesti ga da je Madhu loše, neka pozove doktora. RK pozove doktorku i kaže mu da je hitan slučaj, neka dođe kući, šalje joj adresu. Falguni mu kaže da pošalje doktorku unutra, a on neka sačeka tu. RK joj kaže da ne brine, on je tu. Doktorka uđe i pregleda Madhu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhu pita šta joj se desilo. Doktorka se nasmeši i kaže da su dobre vesti, čestita joj i obavesti je da je trudna. Neka ustane i podeli slatkiše. Madhu je šokirana i pita je da joj pomogne, da ne kaže te vesti nikome. Doktorka joj kaže da je udata i da postaje mama prvi put, zašto krije, zar nije spremna za tu trudnoću. Madhu: “Šta da Vam kažem…” Doktorka kaže da poštuje njenu privatnost, neće reći nikom i neka ne brine, neka je pozove ako treba da se konsultuje sa njom. Madhu joj zahvali. Doktorka ode. RK zaustavi doktorku i pita šta se desilo sa Madhu. Doktorka kaže da je dobro, ali je se umorila. RK kaže da da, bila je budna cele noći već par dana, zato možda. Ona ode.

Falguni se moli Bogu: “Madhu ne želi nikom da kaže. Zašto je onda dozvolila da ja saznam to? Ne mogu to reći RK-u. Uplašena sam. Daj snagu Madhu da donese ispravnu odluku. Osećam da Madhu neće roditi to dete. Ona ima puno pravo da to uradi, jer se radi o njenom samopoštovanju. Ali to dete je i RK-ovo. Ako mu ne kažem, to će biti kao da ga varam. On me je uvek podržavao, kako mogu da ga varam? A Madhu me je uvek poštovala, ne mogu da povredim njeno samopoštovanje. Šta da radim?” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1,038 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *