Madhubala - 07.07.2014. - Madhu odlučuje da će roditi dete!

Indijske Serije

Madhubala – 07.07.2014. – Madhu odlučuje da će roditi dete!

By  | 

capture-20140707-211017

Madhubala – 07.07.2014. – Madhu odlučuje da će roditi dete!

RK priča sa Falguni i kaže joj o svojoj zabrinutosti za Madhu. Ona kaže da je čak i ona besna i povređena zbog toga što je on uradio te noći. On kaže da nije bio pri svesti, bio je pijan, Bhanu mu je sipao neke tablete u piće i izgubio je razum. RK nastavlja: “Žalim zbog onoga što sam uradio, ali šta se sad sa Madhu desilo? Da li ima neku veliku bolest? Reci mi šta Madhu krije.” Falguni: “Ništa, ona je dobro.” RK: “Lažeš me, reci mi istinu. Zakuni se u mene, reci mi šta Madhu krije od mene.” Falguni: “Madhu je trudna.” RK je šokiran, ne može da veruje. On je srećan i smeši se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


RK: “Stvarno?” Falguni se nasmeši i klimne glavom. RK kaže da će postati otac, svima će podeliti slatkiše. On dođe u Madhuinu sobu i vidi da je nema, razmišlja da je ona otišla da zahvali njenom Kanhi, čestitaće joj u njegovom stilu. Madhu priča sa Kanhom: “Uvek si me testirao, ali ovo je teško. Znam da samo Ti imaš pravo da ubiješ  nekoga, ali kako ja mogu da rodim ovo dete? Nikad ne mogu voleti ovo dete. Kad god ga vidim, videću Rađin zločin. Pokaži mi neki put. Imam vremena do sutra, sad nemam nikakvu opciju. Pomozi mi u ovoj odluci.”

Ona plače i moli se. RK dođe do Daua i kaže mu da ga blagoslovi, on (Dau) će postati deda. Dau je srećan, zagrli ga. On kaže RK-u da pojede slatkiše i da podeli u celoj zgradi, i siromašnim ljudima. On mu da novac i kaže mu da je jako srećan, oseća da se Bai vraća. Pita gde je Madhu. RK kaže da je otišla da zahvali Kanhi. Dau pozove Taru i Agni i saopšti im dobre vesti. On kaže da će sad dobiti svog naslednika. Ugleda Falguni i i njoj saopšti vesti. Agni pita gde je Madhu. Falguni pita RK-a zašto je svima rekao. RK kaže da su to dobre vestii, zašto ne bi trebao da kaže. Madhu uđe.

Agni kaže Dauu da ćuti,  da vide da li će im Madhu reći ili ne. Madhu ode u svoju sobu. Agni mu kaže da vidi, nije ih ni pogledala, neće im reći jer ih smatra strancima. Dau pogleda RK-a. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

84 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *