Madhubala – 10.07.2014. – Bhanu kidnapuje Madhu!

Indijske Serije

Madhubala – 10.07.2014. – Bhanu kidnapuje Madhu!

By  | 

10415566_735535626493600_6694506312501578384_n

Madhubala – 10.07.2014. – Bhanu kidnapuje Madhu!

Prevele: Jeca & Tempesta

Bhanu uperuje pištolj u sve: “Kako će te se boriti ako ne možete podići pištolje? Došao sam ovde da odvedem Madhu. Držaću je sa mnom 9 mesec, a kad ona rodi dete, odgajiću ga sa pištoljima i napraviti ga velikom životinjom. Ne ponašajte se pametno inače ću upucati istog trena Madhu i dete će umreti sad. Rađa, ti si budala kad si obećao da nećeš podići pištolj. Sad kako ćeš spasiti svoju ženu i dete?” Svi su šokirani. Bhanu: “Super, danas znam kako Tara dobro svira dhol. Hajde, pevaj.” On je gurne na pod i kaže joj da peva i svira dhol. Dau: “Bhanu…” Tara svira plačući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On je ošamari, svi su šokirani. RK: “Bhanu! Ne dodiruj moju sestru!” Tara je šokirana videvši Bhanuovo pravo lice, plače. Bhanu se obrati Tari: “Ustani! Držala si Karwachauth za mene, a ovde pevaš za one koji su me poslali u zatvor!” Dau: “Bhanu, ostani u granicama!” Bhanu: “Dau, ti ostani u granicama inače ću te baciti dole i kosti će ti se polomiti! Obećao si da nećeš podići pištolj da bi ugodio Madhu. Postavio si Madhu za svog naslednika, sad ću te ja kazniti.” RK kaže Bhanuu da je on (Bhanu) ovde zbog Dauu i broji Dauove usluge. RK kaže da bi ga ubio da se nije zakleo da neće podići pištolj. Bhanu kaže da zna da neće podići pištolj i prekršiti obećanje, on izgleda kao Falguni, udovica, bespomoćan/na.

On uhvati Falguni za vrat jer će se preudati. Madhu pritrči i gurne Bhanua i kaže Falguni da ide u svoju sobu i da zatvori vrata. Ona ode. Bhanu: “Vau, voliš ove ljude, jer nosiš njihovog naslednika u svojoj utrobi. Ako te ubijem, šta onda?” Dau: “Bhanu, ne dodiruj je. Reci mi šta želiš.” Bhanu: “Vidi šta sad Dau govori. Zato što ćeš mu dati naslednika, spreman je da mi da bilo šta. Ovo je srećan trenutak/vreme tako da ćeš plesati sa mnom.” On je uzme za ruku i RK oslobodi njenu ruku. RK: “Kako se usuđuješ da dotakneš moju Rani?!” Oni se otimaju oko pištolja, Bhanu ga okreće ka RK-u. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

316 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *