RK obećava da će dovesti Madhu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 18.06.2014. – RK obećava da će dovesti Madhu!

By  | 
Agni je ljuta

Agni je ljuta

U kući je cela porodoca tužna. Dolaze Ashok i RK. Ashok gestom pokaže RK-u da ode kod Dau ji-ja. RK ga posluša.
Kaže: “Dau ji, oduzeo si mi pravo da podignem Bai ji-inu nosiljku. Ako želiš da odem, onda mi reci i otićiću. Pobedio sam na sudu, blagoslovi me.”
Dau ji ga pita šta treba da uradi, da dovede orkestar i igračice. RK odgovori da bi on to uradio da ih Bai ji nije napustila jer najviše na svetu mrzi Madhu, izgubila je na sudu. Dau ji mu kaže da je on izgubio Bai ji zbog nje, ona ih je izneverila. Pita ga gde mu je žena, želi da razgovara s njom. Ashok mu kaže da je Madhu otišla svojoj kući.
Dau ji besno kaže RK-u: “Ne zanima me da li si ti pobedio, a ona izgubila, idi i zovi je ovamo! Sad imam samo jedan cilj u životu, a to je da je nateram da lije krvave suze! Razdvojiću vas dvoje jer je ona mene razdvojila od moje žene! Neću je poštedeti! Moliće se Bogu da je uzme!”
Dolazi Bhanu i počne da truje Dau ji-ja protiv RK-a: “Da je RK zaista voleo Bai ji otišao bi po Madhu i doveo je ovamo! Ali, on to ne može da uradi jer je kukavica!”
RK se iznervira pa mu prebaci: “Daa! Video sam da Dai ji nije došao u sud jer je ljut, ali gde ste svi vi bili?!”
Agni poludi: “Žena koja je umrla jeste naša majka, tvoja nije!”
Dau ji: “Slušaj! Moraš po svaku cenu da dovedeš Madhu ovamo!”
RK odlučno odgovori: “Dovešću je sigurno!”
Agni i Bhanu se pogledaju.

Bitu je besan: “Ubiću Rađu! Pao je tako nisko time što je učinio! Trebalo bi da je iza rešetaka! Neću ga ostaviti na miru, kazniću ga!”
Madhu mu kaže da ne radi to, neka ne gleda unazad. Ona je teškom mukom skinula prljavštinu sa sebe i ne želi da bilo šta to sada ugrozi. RK joj je mnogo rana zadao. Ako dođe, daće mu razvod. Bittu joj kaže da joj on neće dati razvod. Dolazi Lela s čajem i pita ih što opet hoće da idu na sud. Bittu se hvata za glavu. Lela se ljuti jer ih ljudi ogovaraju. Grdi Madhu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno