Bhanu podmeće Bitu-u drogu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 19.06.2014. – Bhanu podmeće Bitu-u drogu!

By  | 
Madhu i RK

Madhu i RK

RK je u svojoj sobi i priseća se kako su muškarci iznosili Bai ji na nosiljci. Potom se seti i kako je Madhu na sudu izjavila da on anjega ne smatra svojim mužem. Pita se šta da radi, mora da smisli neki plan. Dolazi Bhanu i doliva mu so na ranu. Počne da priča protiv Dau ji-ja. RK samo ćuti. Bhanu pomisli u sebi kako se RK neće pobuniti protiv Dau ji-ja čak ni nakon ovih njegovih reči. On upita RK-a ima li neki plan. RK mu priča plan (koji mi ne čujemo). Traži pomoć od Bhanu-a. Ovaj se nasmeje i klimne glavom. RK je zadovoljan.

Veče je. Bitu kaže Radi i Madhu da Madhu nigde neće ići, njih dve će uvek biti s njim. Zajedno će se preseliti na neko drugo mesto. Neko se krišom prikrada Madhuinoj kući.
Madhu ode da uzme nešto, pa Lela iskoristi priliku da joj se obrati nasasmo: “Tvoj ujka Bitu je emotivan i ne vidi šta će se desiti. Napusti moju kuću i idi… Ti budi srećna i pusti nas da budemo srećni.”
Misteriozni čovek otškrine vrata i ugleda Lelu i Madhu, koje su mu okrenute leđima. Bitu kaže Radi da RK neće doći dok on nije kući. Misteriozni čovek ugleda neku torbu na sofi. Sakrije se kad vidi da se Madhu okreće. Madhu kaže Leli da će uskoro otići, ali će do tada morati da je podnosi. Odlazi kod Bitua i Rade u drugu sobu. Lela je srećna. Misteriozni čovek uzima torbu sa sofe i u nju stavlja kesice droge. Bitu kaže Radi i Madhu da je njegovo ime čisto jer je pošten, može bilo gde da nađe posao. Svi će živeti zajedno i pružaće podršku jedni drugima. Prikazuju nam misterioznog čoveka – to je Bhanu. On se zadovoljno kezi i vraća torbu na mesto.
Bitu kaže Madhu: “Ne brini, Madhu. Sad mi reci da nećeš ići odavde.”
Bhanu navuče maramu do pola lica i krene. Otvori vrata, ali to čuju svi u kući. Lela se okrene i vidi da im je neko izašao iz kuće. Bitu izlazi da proveri ko je to. Madhu izlazi za njim. Bhanu beži. Madhu pita Bitua ko je to bio. On joj kaže da ne zna, nije mu video lice. Zbunjeni su. Vraćaju se u kuću. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno