Bhanu podmeće Bitu-u drogu!

Indijske Serije

Madhubala – 19.06.2014. – Bhanu podmeće Bitu-u drogu!

By  | 
Rađa

Rađa

U neko doba noći, zvuk policijske sirene probudi Radu, Madhu, Bitua i Lelu. Zbunjeni su, pitaju se šta se to dešava. Policija im lupa na vrata. Bitu otvara. Ovi samo ulete unutra. Inspektor kaže policajcima da pretresu kuću. Ovi ne znaju šta ih je snašlo. Jedan od policajaca nalazi drogu u torbi. Inspektor pita čija je to torba. Bitu kaže da je njegova. Inspektor naređuje da se Bitu uhapsi zbog posedovanja droge. Svi su u šoku. Policajci stavljaju Bitu-u lisice. Bitu se pravda, kaže da ne zna otkud to u njegovoj torbi, to nije njegovo. Madhu takođe kaže da Bitu to nije mogao da uradi. Policija hoće da ga odvede, ali ih Lela zaustavlja, kaže inspektoru da to ne pripada njenom mužu, on je zaista dobar čovek. Doda da se to dešava zbog Madhu, zato mu smeštaju. Policija ne želi da sluša izgovore i odvodi Bitu-a. Komšiluk gleda i komentariše. Lela plače i za sve okrivljuje Madhu, kaže da će se ovakve stvari dešavati dokle god je ona tu. Tera Madhu da napusti njenu kuću. Madhu i Rada plaču.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Jutro je. Tara donosi čaj Dau ji-ju. Neko zvoni na vrata, Tara otvara. Ljutita Rada samo umaršira unutra pored nje. Pita gde je RK. Svi su iznenađeni. Dau ji joj strogo odgovori da RK nije tu. Pita je ko je ona. Rada odgovori da je ona Madhuina baka. Dau ji je grdi.
Rada mu kaže: “Zaista nam je žao zbog onoga što vam se desilo! Ja sam dovela Madhu ovamo, možete pitati portira! Nismo znale gde ste otišli, na koje groblje!”
Dau joj kaže da ide.
Rada mu odlučno odgovori: “Ono što radite Madhu je nepravedno! Ona prolazi kroz svašta zbog vas! Zašto radite ovo? Samo je pustite na miru!”
Agni se iznervira: “Pazite na jezik! Pričate s mojim ocem!”
Rada joj odbrusi: “On je tvoj otac, je l’? E, pa, ja sam Madhuina baka! Radite sve ovo zato što smo mi slabi! Zar treba da ćutimo?!”
Tara se ubaci: “Ne! Madhu je lažno optužila muža, objasnite joj!”
Dau ji: “Znam ja Vašu Madhu, ne traćite moje vreme!”
Rada: “To je svađa između nas! Zašto ste morali Bitu-a u sve to da uvlačite?! Zašto ste mu podmetnuli drogu?!” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  124 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site