Madhubala - 19.07.2014. - Agni planira da zapali RK-a i Madhu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 19.07.2014. – Agni planira da zapali RK-a i Madhu!

By  | 

capture-20140719-185549 capture-20140719-185630 capture-20140719-185715 capture-20140719-185811

RK joj se izvinjava za sve kada ju je povredio i salio se na njen racun. RK: Dok mi ne oprostis, ova tama izmedju nas nece da nestane, ja te ne prisiljavam, kunem se na Dauom. Ti slusaj svoje srce, ako mi ne oprostis, ja necu ponovo da postanem los, ja sam se promenio zauvek. Nadacu se da ces mi jednoga dana oprostiti i voleti me. Madhu ustane sa kreveta i podje prema svecama. Ona upali svecu i RK je gleda zadivljeno. RK joj kaze kako ju je odveo u svoje selo, da bi joj pokazao svoju moc, ali je sada shvatio da se ljubav ne dobija snagom i silom, pa se ni odnosi ne mogu na tome zasnivati. RK: Oprosti mi Madhu.

Ona upali drugu svecu. RK: Lagao sam, kupovao ljude novcem i unistio tvoj ugled na sudu. Zaboravio sam da je zenina cast povezana sa njezinom porodicom. Kunem se u moje dete, da nikada vise necu lagati. Ona upali trecu svecu…RK: Igrao sam se sa tvojim i Didinim osecanjima, upotrebio te i mislio da je ono sto radim ispravno. Ako ceo zivot ostanem pod Didinim nogama, cak i tada moji gresi nece biti oprosteni. Ona je upalila cetvrtu svecu…RK:Ono sto sam uradio ne mogu da izmenim, ali mogu da se ispricam. Mogu da okajem svoje grehe…

Ona upali poslednju svecu. RK: Sada izvinjenje za moj najveci greh. Istina je da ja nisam znao  da je za odnos zene i muskarca posle vencanja potreban i zenin pristanak. Taj me je greh mnogo mucio. Kazni me za to, nemoj mi oprostiti. Kunem se u moje mrtve roditelje, ako mi ne oprostis, nikada te necu pitati za razlog, jer sam ugrozio tvoj identitet. Madhu: Ono sto si uradio, ne moze biti oprosteno. RK place. Madhu: Mislila sam da ti to nikada necu oprostiti, ali nacin na koji si razbio sve obicaje i tradiciju u ovoj kuci, ucinio da se Falguni ponovo uda, da Dau ostavi oruzje, a cak si i ti obecao da neces da dotaknes vise oruzje i odrzao si to obecanje, videvsi tebe i tvoj novi zivot, zelim da ti pruzim svoje postovanje. Madhu se smesi, a RK je gleda. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno