Madhu i RK moraju ostati šest meseci zajedno!

Indijske Serije

Madhubala – 21.06.2014. – Madhu i RK moraju ostati šest meseci zajedno!

By  | 

capture-20140621-211841

Madhubala – 21.06.2014. – Madhu i RK moraju ostati šest meseci zajedno!

Madhu kaže RK-u da potpiše papire za razvod i da svako ode svojim putem. Ona nastavlja: “Znala sam da mi nećeš tako lako dati razvod, pa sam ja potpisala. Da spalimo naš odnos/vezu, čak i ako svet želi, ne može da nas ujedini. Spavaću mirno noćas jer sam okončala sve veze sa tobom. Biće dobro ako potpišeš to, budi slobodan.” RK: “Šta je ovo?” Madhu: “Zaboravila sam, ti si nepismen. To su papiri za razvod, ako ne možeš da potpišeš, daj otisak palca. Potpiši to, tako da se oslobodimo jedno drugog.” Dau i ostatak porodice dođu i pitaju šta se dešava, ta žena je ubila Bai, neka ide i neka vidi njen pepeo. Bhanu: “Pogledajte papire, da li on to daje svoju imovinu?”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dau vidi papire za razvod i šokiran je. Dau: “Daješ joj razvod znajući da je ona Baiin krivac? Kako možeš da je oslobodiš tako lako, ona je odgovorna za njenu (Baiinu) smrt.” Bhanu: “Ona je mađioničar i RK ne vidi ništa.” Agni: “(kaže RK-u) Pocepaj papire!” Dau: “Ona je tvoja žena, podigni je i odvedi je kući. Ja ću odlučiti o njoj.” RK uzme papire iz Dauinih ruku i potpiše ih. Svi su šokirani. Madhu se smeši. RK se obrati Madhu: “Ti si želela ovo? Uzmi ih. Videću te na sudu gde ćeš znati/saznati sve.” Madhu ode. Dau kaže RK-u da ga nije slušao i udario je sopstvenu nogu. Svi odu.

Madhu dođe u policijsku stanicu da poseti Bitua. Bitu je srećan videvši je: “Da li se išta desilo? Moja kaucija?” Madhu: “Dobićemo je uskoro, Gospod će nam pomoći. Svi su znaju da si ti nevin.” Bitu: “Dobro, ali teško je za mene da budem ovde, među lošim  ljudima i kriminalcima. Plati mi kauciju ubrzo, znaš da nisam ništa uradio.” Madhu plače i razmišlja da je on kažnjen zbog nje, ne može takvog da ga gleda, tako da će uraditi bilo šta da ga oslobodi.

Madhu mu daje nade pričajući mu o Kanhi i Gospodu Ramu. Nastavlja: “Laž će uvek izgubiti. Veruj mi i videćeš, tvoja istina će doći ispred svih.” Ona ode. Jutro je. Madhu i Radha se mole. Radha joj radi aarti i kaže joj da ode i da se oslobodi svih veza/odnosa. Madhu kaže da će RK i ona podneti zahtev za razvod u porodičnom sudu, neće biti povezani nakon razvod. Radha: “Život je čudan, bojala sam se reči “razvod”, ali sam srećna zbog tvog razvoda.” Madhu: “Nakon ovoga, oslobodiću Bitua iz zatvora i onda ćemo početi novi život.” Radha je blagoslovi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

107 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site