Agni nagovara Daua da se vrate u selo!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 22.07.2014. – Agni nagovara Daua da se vrate u selo!

By  | 

capture-20140722-183544 capture-20140722-185647 capture-20140722-190021

Madhubala – 22.07.2014. – Agni nagovara Daua da se vrate u selo!

Prevele: Jeca & Tempesta

RK kupuje metlu. Stiže kući krišom i krije je. Madhu je srećna što je RK naučio da kupuje stvari. On joj kaže da će očistiti kuću. Madhu mu poveže maramicu kako bi bio zaštićen od prašine. Kaže mu da ide po stvari za kuhinju. RK je zaustavlja, doneće on, da ne ide ona u tom stanju. Madhu mu kaže da je dobro, ićiće ona. Krene, pa se vrati nazad, zaboravila je novac. Smeje se kad ga vidi. On je pita što se smeje. Ona mu pokaže njegov odraz u ogledalu pa mu obriše lice krajem sarija. RK čestita što žive pošteno. Madhu mu kaže: “Ti si čovek iz mojih snova, volim te.” Grli ga i smeši se.

Dau ji kaže kako je kuća prazna bez RK-a. On je tu došao zbog njega i čemu njegov ostanak tu kad njega nema.

Lela kaže Agni da su RK i Madhu otišli, sad treba da pošalju Taru i Dau ji-ja u selo, pa da njima ostane kuća, podeliće pare pola-pola. Agni pita kolika bi cena kuće bila. Lela odgovori oko 20-30 000 rupija. Agni je presrećna. Lela kaže da će onda obe dobiti po 10 000 rupija, to je puno. Trebaće im 10 dana da prebroje sav taj novac.

RK kaže da je to njihov dom, bez obzira što je prazan. Madhu unese ogromne kese sa sobom pa ih RK preuzme. Pita je zašto ga nije pozvala, ne sme da podiže teške stvari, posebno ne dok ide stepenicama. Madhu ga pita šta da radi kad su stepenice tu. RK joj kaže da će onda uzeti neku drugu kuću u kojoj nema stepenica. Madhu mu kaže da joj je, nakon kupovine stvari za kuhinju, ostalo još 7 000 rupija. RK joj kaže da je metla koštala 25 rupija. Madhu ga pita zar se nije cenjkao. Slatko ga uči kako se to radi. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno