Madhubala - 23.06.2014. - Bituu pozli!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 23.06.2014. – Bituu pozli!

By  | 

capture-20140623-225936

Madhubala – 23.06.2014. – Bituu pozli!

RK: “Sad ću ja živeti u tvojoj kući sa tobom, Didom i Lelom. One će takođe morati da plate za ovo sad, a Bitu će biti u zatvoru zauvek. (Madhu je šokirana.) Šta se sad desilo? Sad gledaj, postaću otrov tvog života, koji nećeš moći ni da progutaš ni da ispljuneš.”

Dau razmišlja o RK-u i kaže: “Ti si me prevario i otišao protiv mojih naređenja. Ne govorim ti danas, ali kada dođeš u moje selo, neću te ostaviti na miru.” Bhanu čuje ovo i razmišlja da je ovo pravo vreme da udari vruć metal. On priđe Dauu i drži se za glavu. Dau pita šta se desilo, da li su RK i Madhu uradili nešto. Bhanu: “RK i Madhu su podneli zahtev za razvod.” Dau: “Znam to. Zašto si ljut?” Bhanu: “RK i Madhu moraju biti zajedno šest meseci.” Dau: “Ako mu dozvolim.” Bhanu: “On je otišao u Madhuinu kuću da živi sa njom tamo.” Dau: “Kako se usuđuje?!” Bhanu: “Ti si ga zvao svojim naslednikom, svojom krvlju, ali RK je otišao da živi sa ženom koja je ubila Bai.”

Madhu kuva, a RK joj kaže njegov izbor/odabir. Madhu: “Neću se brinuti o tebi. Ne kuvam za tebe.” RK: “Ja sam tvoj gost, kao Gospod. Ja sam tvoj muž.” Madhu: “Radiš ovo da bi me iziritirao, ali nećeš uspeti. Podsećaš me na našeg psa iz naselja.” Ona ga vređa pričajući mu o tvrdoglavosti i besramnosti psa. RK se naljuti: “Tvoja sudbina je dobra zato što nisam došao ovde da te ubijem, u suprotnom bih uradio to. Došao sam da te vratim kući i da te predstavim Dauu. Ti si krivac za njih. Neću te dotaći dok te oni ne kazne, tako da pljuj otrova koliko želiš.” On pozdravi Lelu: “Zar ne mogu dobiti svoju omiljenu hranu ovde? Madhu je odbila da napravi, ona brine samo za sebe. Brinem za Bitua i tebe.” Lela kaže da će ona napraviti to, a zatim ode da kuva. RK kaže da ga probudi kad bude gotovo, a potom legne da odmori. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno