Madhubala - 23.06.2014. - Bituu pozli!

Indijske Serije

Madhubala – 23.06.2014. – Bituu pozli!

By  | 

Madhubala - 23.06.2014. - Bituu pozli!

Bitu je uznemiren u zatvoru. On se onesvesti kad pokuša da uzme vodu. Inspektor ga poprska vodom i proveri mu puls. Oni zovu doktora. Doktor proveri Bitua: “Pritisak mu je visok, zovite hitnu pomoć! Moramo da ga premestimo u bolnicu!”

Lela priča Madhu: “Ponekad neprijatelj našeg prijatelja postane naš neprijatelj, a prijatelj našeg neprijatelja postane naš prijatelj. Mi želimo da Bitu bude slobodan, ja mogu da uradim bilo šta, a ti želiš da ideš putem prava. Ne možemo da zakasnimo. Preklinjaću RK-a, ali će Bitu biti slobodan.” Madhu: “Ne. Mnogo volim ujaka-strica, ali takođe volim i svoje samopoštovanje. Umreću ali se neću saviti/pokloniti ispred RK-a.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ona kaže da će mu platiti kauciju. RK kaže da je Madhu zavarava. Lela moli RK-a da ih ne kažnjava za Madhuine greške: “Biću tvoja sluškinja zauvek, ali molim te oslobodi Bitua.” RK: “Rekao sam ti mnogo puta, moli Madhu, ona može da oslobodi Bitua tako što će doći mojoj kući.” Madhu: “Nema potrebe.” RK: “Kako želiš. Super je biti u ženinoj kući. Bitu je u zatvoru a ja ću spavati ovde.” Madhu: “Ja neću biti ovde sa tobom, mogu izaći napolje i ostati sama celu noć.” Ona ode.

RK dođe do Madhu i kaže joj da uđe u kuću i da spava. Madhu odbije. RK: “Onda će ova igra biti cele noći. Ja ću te pratiti. Hajde da počnemo. Ne šalim se. Neću te pustiti da spavaš cele noći, jer ja kad god zatvorim oči vidim Baiino lice. Ne mogu da gledam kako ubica Bai mirno spava.” Madhu ode. Ona uđe u kuću i zagrli Radhu. Leli je dosadno gledajući njihovu dramu. Komentariše kako su njih dve sebične, ne brinu za Bitua. RK udara o vrata i kaže im da otvore. Madhu kaže da neće. RK kaže da će razvaliti. On kaže Leli da otvori vrata. Lela kaže Madhu da otvori. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site