Dau ji pozajmljuje novac Madhu!

Indijske Serije

Madhubala – 23.07.2014. – Dau ji pozajmljuje novac Madhu!

By  | 
Drašti Dami

Drašti Dami

Prevod: Tempesta

Madhu donosi mleko kući. Pokaže ga RK-u, kaže da je koštalo 90 rupija. RK joj kaže da ne zna on to, neka ga skuva. Ona učini tako. Pita ga kako će voditi domaćinstvo ako nastave toliko da troše. Daje mu čašu mleka. RK odgovori da će raditi čak i kao nadničar, ali njegovom detetu mleka neće nedostajati. On će gladovati ako treba, ali će ona jesti sveže i suvo voće. Tera je da pije mleko. Madhu je dirnuta i suzne su joj oči. RK joj obećava da će raditi pošteno i neće dozvoliti da joj nešto nedostaje. Ona ga grli.

Lela priča sa Bituom, zabrinuta je jer se on vraća za dva dana. Kaže mu da je Dida dobro, kući je. Ona ugleda neke kutije za nakit pa ukrade nakit. Moli se da je Bog spasi. Dolazi Tara, zaustavlja je. Lela je napeta. Tara je pita odakle dolazi. Lela kaže niotkud. Tara primeti da drži ruku pored stomaka, pa joj Lela odgovori da je boli stomak i jaukne. Dau ji zove Taru pa ona ode. Leli lakne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Madhu pita RK-a zašto nije poneo kišobran, pada kiša. RK odgovori da imaju samo jedan, da ga je uzeo on, ona bi pokisla i razbolela se.
Madhu: “Da, a ti si napravljen od metala!”
Pita ga kako je prošao razgovor za posao. RK joj kaže da su tražili obrazovane ljude. Sutradan će ići na razgovor za mesto supervizora obezbeđenja. To je prvi korak, a posle će ona već videti kako će on napredovati zbog svoje rani. Madhu mu suši kosu peškirom. Tera ga da sedne pošto je visok. On stavi glavu u njeno krilo. Gledaju se i smeše. On drema. I Madhu se prispava pa legnu jedno pored drugog.

Dau ji komentariše vreme. Tara kaže da će napraviti “pakode”. Agni i Lela su zadovoljne. Dau ji kaže kako je zabrinut za RK-a. Lela kaže kako tamo u kući (chawl) krov baš prokišnjava. Dau ji se zabrine. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

366 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *