Madhubala - 24.06.2014. - Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 24.06.2014. – Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

By  | 

capture-20140624-183822

Madhubala – 24.06.2014. – Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

Radhi nije dobro. Ona dođe u dnevnu sobu, doziva Madhu, samo što se ne onesvesti. Madhu i Lela dođu. Madhu je pridrži. Radha kaže da joj je pritisak visok. Madhu joj donese vodu. Radha pita kako je Bitu. Madhu kaže da je on dobro i da Leli znak da ne kaže ništa. Radha kaže da joj Madhu ništa neće reći, pa neka joj ona (Lela) kaže. Lela počne da plače: “On je u veoma kritičnom stanju, doktor je rekao da moramo da mu platimo kauciju inače će mu biti još gore. Madhu neće uraditi ništa, ona ne brine za njega. Ona je tvrdoglava, ali ako mu se išta desi, neću vas obe ostaviti na miru.” Madhu plače i ode.

Ona izađe iz kuće i plače razmišljajući o Bituu. Madhu: “Dida me je uvek učila da se borim jer je u tome naše strpljenje a pobeda je sa nama kada se borimo. A ja ću se boriti.” RK joj priđe. Ona obriše suze. RK kaže da je vreme sjajno, ono (vreme) uređuje stvari i ljudi moraju da prate to. On nastavlja: “Čak sam i ja bio bespomoćan, kad je Bai bila kritično, ti joj nisi dala krv. Bai nas je napustila, sve zbog tebe, ti si je ubila. Ali ja mogu dati Bituu život.” Madhu: “Ti nećeš slušati šta ja kažem. Znam da je Bhanu došao kod mene, on je rekao da je Bai bolesna. Nisam znala da joj treba tvoja krv, inače bih…”

RK joj kaže da očigledno laže. Advokat zove Madhu i RK vidi to, kaže joj (RK) da priča sa advokatom Sharmom. Madhu se javi: “Moramo da oslobodimo Bitua, nemamo nijedan drugi način.” Ona ode. RK se nasmeši: “Ja imam način…” Madhu ispriča Leli i Radhi o pokušaju na kom radi da oslobodi Bitua na legalan način, a ako to ne uspe, ona je spremna da ode sa RK-om da spasi Bitua. Lela se nasmeši.

Bhanu i Agni su srećni razmišljajući kako su RK i Madhu sad prošlost i nikad neće doći. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno