Madhubala - 24.06.2014. - Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

Indijske Serije

Madhubala – 24.06.2014. – Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

By  | 

capture-20140624-184307

Dau je uznemiren, gleda Baiinu sliku: “Došao sam u ovaj grad samo da oslobodim RK-a od Madhu i da ga vratim sa nama u naše selo. Ali, Bai je mrtva, odlazim sam odavde. Danas se vraćamo.” Bhanu ga pridrži. Dau pita gde je Tara. Bhanu: “Znaš je, ona broji nakit.” Dau uzme Baiinu sliku i kaže mu da joj kaže da se spremi brzo, on (Dau) se ne oseća dobro sad ovde.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Madhu priča sa advokatom i kaže mu da uradi bilo šta i neka dobije kauciju za njega. Sharma kaže da mogu osloboditi Bitua, neka se nadaju najboljem. Ona kaže da će se videti u sudu.

Madhu kaže Leli i Radhi da će Bitu dobiti kauciju, dobrota će pobediti. RK priđe Sharmi i plaši ga pokazujući mu pištolj. Sharma je napet. Sharma: “Da li mi Vi pretite?” RK mu kaže da ga može odvesti do suda (Sharma RK-a) ako bude živ. Nastavlja da želi da on (Sharma) ode kući i da se odmori. RK izvadi sim karticu iz Sharminog telefona i slomi je, a potom mu da nešto novca i kaže mu da se on sveti Madhu, a ne njemu, neka odvede decu u kupovinu, oni će biti srećni, samo neka ode. Sharma pogleda RK-a.

Madhu dođe kući plačući: “Zašto? Zašto je Sharma uradio to? Zašto nije došao u sud? Nemam nikakav fajl da pokažem sudiji. Sad je sve gotovo.”

Lela pita Madhu da li je Bitu oslobođen, gde je on. Madhu plače. Radha je pita šta se desilo. Lela: “Da, brzo mi reci, gde je on?” Madhu: “Molim te oprosti mi, nisam uspela da ga oslobodim.” Lela se naljuti: “Znala sam to. Vikala si da ćeš ga osloboditi, onda šta se desilo? Uradi bilo šta, ali ga dovedi ovde.” Radha: “Šta ćemo sad da uradimo?” RK uđe: “Madhu može da ga oslobodi. Bitu je mnogo učinio za nju, da li će ona uraditi išta za njega?” Lela moli Madhu da spasi Bitua. Kaže joj da sad ima samo jedan način, neka se složi sa tim što RK kaže, neka ide sa njim. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  26 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site