Madhubala - 24.06.2014. - Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

Indijske Serije

Madhubala – 24.06.2014. – Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

By  | 

Madhubala - 24.06.2014. - Madhu odlučuje da pođe sa RK-om!

RK“Ne plači, to nije tako teško, kad Madhu uđe u moju kuću, Bitu će doći ovde.” Madhu: “Dobro, ti ga dovedi kući.” Lela se nasmeši. RK: “Dobro, dovešću ga. Ti se spremi, uzmi Didin blagoslov, jer ako pobegneš opet, neću poslati Bitua u zatvor već na drugi svet.  Sačuvaj te suze, trebaće ti kasnije. Dobro, plači, ja ću doći sa Bituom.” On ode. Lela zahvali Madhu. Svi čekaju Bitua. Lela je srećna, kaže Madhu da napravi čaj za njega da mu daju kad dođe, a ona će doneti voće. RK se pojavi i kaže da će ga čak i on piti. Svi su srećni što vide Bitua. Lela mu kaže da sačeka tu, odmah će doći.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Lela mu dotakne stopala. Bitu pita šta je sve ovo. Ona mu stavi tilak i uradi mu arti. Bitu kaže da je dobro. Lela: “Dozvoli mi da uradim ovo. Uđi sad, sedi.” Lela priča sa njim. Radha: “Hvala Bogu, dobro si i vratio si se kući.” Lela se zahvali RK-u: “Vratili ste mi moj sindor, želim da Vam se Vaše želje ostvari.” RK kaže da ima samo jednu želju, da srećno odvede svoju ženu. Lela kaže da će održati svoje obećanje i poslati Madhu sa njim. Bitu pita šta je sve ovo. RK doziva Madhu. Madhu se moli Bogu: “Mislila sam da nikad više neću videti RK-ovo lice. Ti si napravio puteve za nas, ako Ti želiš da hodam ovim putem, onda dobro, ali samo ja ću pobediti, jer ja nemam šta da izgubim. Daj mi snagu da se borim sa njima.” Ona sama sebi stavi tilak.

Gledaćete: Madhu i RK su u RK-ovoj kući. On joj kaže da spava u dnevnoj sobi i ona bi trebala celu noć da drži upaljenu diju, a ako se ugasi, onda će biti kažnjena.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  26 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site