Madhubala - 25.06.2014. - RK dovodi Madhu kući!

Indijske Serije

Madhubala – 25.06.2014. – RK dovodi Madhu kući!

By  | 

capture-20140625-184437

RK kaže da mu je obećao da će mu dovesti njegovog krivca pa je i učinio to. RK: “Kazni je i onda idi. Mrzim je više nego što me ti voliš!” Bhanu: “Suviše je kasno, nećemo ostati!” RK: “Niko te ne zaustavlja! Pričam samo sa Dauom!” Dau se seća Baiine nesreće i njene smrti kao i razloga za to. Dau kaže da će ostati. Agni pita kakva je svrha. Dau kaže da neće napustiti kuću u kojoj je Bai umrla dok ona ne dobije mir, ako oni žele da idu neka idu. Tara kaže da ne mogu da odu bez njega. Dau im kaže da onda ostanu. RK kaže Madhu da uđe.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Kasnije u toku noći, Madhu priča sa Falguni. Falguni priča kako je Bhanu otišao do nje (Madhu) a ona ga je odbila. Madhu kaže Falguni da joj Bhanu nije rekao koliko je ozbiljno Bai bila i da joj je trebala krv, koju je samo on mogao dati, da je znala, oslobodila bi RK-a. Falguni joj kaže da onda svima kaže istinu. Madhu kaže da nema svrhe, neće joj verovati, reći će kad bude pravo vreme. Falguni kuka da će Madhu biti kažnjena a da nije kriva. Madhu kaže da je to godinama stara tradicija, čak je i Bog Ram poslat u izgnanstvo bez krivice i u džungli je ubio životinje. Nastavlja da i ona prati svoju sudbinu, i ona je tu u toj džungli da pretvori u ljude te životinje.

RK doziva Madhu. Ona dođe. Dau joj kaže da mora da se iskupi za uvrede. RK kaže da od danas, narednih 7 dana, od kad sunce zađe dok ne izađe, moraće da održava diju upaljenu ispred Baiine slike sve vreme. Agni kaže da nema svrhe, ona nije brinula za nju dok je bila živa, zašto bi sad. Bhanu kaže ko će se uveriti da će biti tako. RK kaže da će on (RK) gledati. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  18 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site