Madhubala - 25.06.2014. - RK dovodi Madhu kući!

Indijske Serije

Madhubala – 25.06.2014. – RK dovodi Madhu kući!

By  | 

capture-20140625-205421

Radha je i dalje budna, ugleda Bitua, i on je budan. On kaže da samo vidi Madhuino lice i da brine za nju, ne zna šta se dešava tamo sa njom. Radha mu kaže da ako se ne odmori, razboleće se. Bitu: “Madhu nije uradila pravu stvar. Osećam krivicu. Ona me je izbavila iz pakla i stavila sebe u drugi pakao! Ne znam u kakvom je stanju!” Radha: “Ja ću ići da ostanem sa njom.” Bitu pita koliko dugo će ostati sa njom, treba im način da se izbave iz toga. Radha kaže da nemaju nikog sem njega, a oni su jako moćni, kako će se boriti. Bitu joj kaže da zadrži veru, RK-a (Rishab) još uvek pamte i vole ga. Bitu: “Pričaću sa njima i reći im šta se dešava sa RK-ovom ćerkom. Ići ću kod njih, naći ću ih i naći rešenje. Imajte vere.”

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

RK baca prekrivač na pod i kaže da je to njen krevet. Madhu gleda u RK-a. RK: “Nisam ti dao krevet jer ne možeš spavati narednih 7 noći. (Da Madhu diju.) Dao sam ti to da je održavaš upaljenom celu noć… ne bi trebala da se ugasi. (Madhu ga gleda.) Kazna je ta, da ako se dija ugasi, moraćeš da je održiš upaljenom na svojoj ruci. (Madhu upali diju.) Moli sse Bogu da On ne kazni nikog drugog tako.” Madhu se kune da će pretvoriti ovu džunglu u kuću i njih životinje u ljude.

Bhanu i Agni posmatraju ovo sa sprata. On kaže da ako se Madhu zapali dijom, RK će biti okrivljen. Agni kaže da ne, Dau će ga pohvaliti zato što je osvetio Baiinu smrt, ali ako je RK ubijen zbog Madhu, onda će njihov plan raditi. RK i Madhu se gledaju.

Gledaćete: Madhu je zaspala i RK je polije vodom. Ona se probudi i primeti da je dija ugašena. On kaže da joj se sviđa kazna, a zatim upali diju na njenom dlanu. Ona ga gleda.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  18 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site