Neko je naumio da povredi Madhu!

Indijske Serije

Madhubala – 26.07.2014. – Neko je naumio da povredi Madhu!

By  | 

lines-flowers-and-nature-620583

RK pokušava da provuče konac

RK pokušava da provuče konac

Madhu

Madhu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Misteriozni tip u autu (došao je, kao, da naduva gume kod RK-a) zove nekoga i obaveštava ga da Rađa radi u “Rađa i Rani” radionici. Krišom ga slika i pošalje njegovu fotografiju toj nekoj osobi (hmm, bozee, ko li je u pitanju… xD – prim.prev.). RK zbunjeno gleda u ta kola.
Veče je. Bitu kaže Leli da je tog dana zaradio samo 90 rupija. Lela mu prebacuje, kaže da je uložio 60 000 rupija, mogli su to lepo da stave u banku i da im teče kamata. Sad će biti u gubitku. Odlazi.
RK priča sa Madhu kako radionica ne posluje dobro. Nije lako, zaradili su manje od 100 rupija i samo su pumpali gume. Madhu se pita zašto ljudi ne dolaze kod njih. RK joj kaže da radi pošteno. A jedan prodavac rezervnih delova mu je tražio procenat kako bi mu slao mušterije. On to neće uraditi. Madhu mu kaže da je to samo prvih nekoliko dana, kasnije će biti bolje. RK kaže da jeste tako, težak je to put, ali šta će raditi do tada, moraju platiti kiriju, stvari za kuću i voće za nju.

Jutro je. Tara traži svoju dragocenu nanogicu. Pita se gde je nestala. Seća se da ju je nosila, a sad je odjednom nema. To znači da je nestala u toku noći. Pita se kako to.

Madhu sprema hranu. Tera RK-a da joj provuče konac kroz iglu, pa da dođe da mu zašije dugme. RK pokušava. Madhu ga gleda i smeje se. Na kraju dođe ona i sama to odradi.
RK: “Super, lepo si to odradila!”
Madhu počne da mu šije dugme. Pričaju. RK joj kaže da je neće ostaviti do zadnjeg daha. Madhu izrazi želju da ode do hrama kako bi se pomolila, onda će radionica početi dobro da posluje.
RK: “Ne, tamo ima puno stepenika! Nema potrebe!”
Madhu ga uverava da joj se ništa neće desiti. Ako radionica ne počne lepo da radi, šta će da rade sledećeg meseca. RK je uverava da se ništa neće desiti. On onda postane nestašan, pa ga Madhu s osmehom tera da ide. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

58 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *