Madhubala - 28.06.2014. - RK-a udara struja!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Madhubala – 28.06.2014. – RK-a udara struja!

By  | 

capture-20140628-185451

Madhubala – 28.06.2014. – RK-a udara struja!

Agni kaže Madhu da radi. Ona prekoreva Madhu. Falguni kaže Agni da pusti Madhu da spava, a ona (Falguni) će uraditi posao. Agni: “Da li si ti ubila Bai? Da li ti treba da se pokaješ? Brini o sebi, inače ću te poslati na selo.” Madhu dođe u dnevnu sobu, ugleda kesu i pita RK-a šta je to. RK: “Pogledaj, to je zmija.” Madhu: “Šta?” RK: “Ništa.” Ona istrese kesu i ugleda gomilu slika i zadaju joj zadatak da ih stavi u album. Falguni misli kako su oni pokvareni ljudi, rade to da Madhu ne bi mogla da spava. Madhu kaže da joj se spava. RK joj kaže da može da spava, ali nakon što uradi to. Tara kaže da je žali, taj posao će potrajati 5 sati, a ona nije spavala celu noć. RK kaže da ona može da uradi to, ima snažnu volju. Agni kaže RK-u da ide, ona joj neće dozvoliti da spava. RK kaže da je pospan, ide da spava. On ode.

Madhu: “Svi vi ćete želeti da pobegnete odavde, jer ono što ću uraditi sad, neće biti ništa manje od magije.” Ona donese kofu. Tara pita Agni šta misli, da li će ona moći da uradi to. Agni kaže da ona mora biti budna svake noći, ovo nije kuhinja da koristi mašine. Madhu kaže da će koristiti svoj mozak. Tara: “Dobro, pokaži nam.” Madhu stavi sve slike u vodu, a zatim ih izvadi na peškir i ispegla. Tara i Agni su zbunjene. Madhu stavi sve slike u album, a zatim kaže da sad ide da spava, jer je RK rekao da može da spava nakon tog posla. Ona ode u sobu.

Ona spava. Falguni dođe i vidi Madhu kako spava pa ugasi svetlo i ode. Agni dođe do RK-a i kaže da on ne spava tu, a ona je otišla da spava nakon što je uradila posao. On pita kako je ona uradila posao tako brzo. Agni kaže da je uradila i otišla da spava. Madhu probudi alarm. Ona ga ugasi. Falguni dođe kod nje i pita je da li je dobro sad. Madhu kaže da je spavala tri sata, odmorna je, sad može biti budna celu noć. RK-u se spava i kaže da misli da Agni i Tara moraju biti budne danas i da posmatraju Madhu, ali ne, ako on sedi tamo, Madhu ga će se plašiti, mora to sam da uradi, ali šta da uradi sa tim spavanjem. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno